Търсят заровено съкровище в три града

9278
Търсят заровено съкровище в три града

Месец септември ще предложи ударна доза адреналин на феновете на приключенията с втория сезон на играта TRACE(The Treasure Race Adventure) - отборно състезание, в което ентусиасти от цялата страна са подложени на различни изпитания за логика и физическа активност, в търсене на заровено съкровище. Тази година TRACE ще се проведе в градовете София, Пловдив и Благоевград, а най-добрите ще премерят сили на Гранд финал на избрана от организаторите мистична локация.

Изпитанията на TRACE са категоризирани в 8 направления: ориентация, логика, досетливост, активност, екипна работа, бързина, съобразителност и усет. Преди старта, всеки отбор получава своята първа улика, както и няколко предмета, необходими за успешното преминаване през трасето. Победител е онзи отбор, който успешно премине през всички предизвикателства, разкривайки по пътя уликите в правилна последователност, която ще го отведе до заровеното съкровище.

Антония Парапанова: Търсачите на съкровището в Ловния парк бяха три пъти повече от очакваното

След лудото търсене на съкровището, скрито в Ловния парк, разговаряме с г-жа Антония Парапанова - изпълнителен директор на фирма "Амейз...

Участниците преминават през някои изпитания индивидуално, а през други като отбор, но по време на цялата игра ще трябва да разчитат на помощта на своите съотборници. Загадките и уликите ще са различни за всеки колектив и ще имат предварително определена последователност. Всеки отбор ще разполага с ограничено време, за да премине през трасето, като търси улики, преминава през различни предизвикателства, които ще отведат до жадуваната победа.

Във всеки град ще се проведат по общо две трасета на TRACE, в два последователни дни. Всяко едно от трасетата ще даде шанс на отборите да се класират на гранд финала, който ще събере най-смелите и най-добрите от всичките 6 състезания в страната. Локациите и тази година ще бъдат запазени в тайна и ще бъдат разкрити непосредствено преди официалния старт, за да се запази мистиката и магията на играта.

През 2014 година TRACE събра общо 300 човека, в 2 игрови дни. През този сезон участниците ще достигнат до над 700, като игровите дни ще бъдат цели 7.

В Ловния парк откриха заровено съкровище

Десетки екипи от ентусиасти се включиха в първото голямо търсене на заровено съкровище през изминалия уикенд, в интерактивната игра TRA...

Очаква се през следващите седмици да бъдат оповестени датите на състезанията, които ще се проведат през последните три уикенда на месец септември, както и да бъде дадено начало на регистрационния период за отборите.

Повече информация е загатната на адрес: trace.amaze.bg

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Арт