Лечението на Ники от "Горни Воден" може да бъде прекратено заради недостиг на пари

4925
Лечението на Ники от "Горни Воден" може да бъде прекратено заради недостиг на пари
Снимка: Facebook/Николай Иванов

Състоянието на Ники от асеновградския квартал "Горни Воден" се влошава, а съществува опасност лечението му да бъде прекратено. Причина за това може да се окаже недостигът на средства, а които да покрие разходите за медикаменти и престоя си в испанска болница. Ние, от Actualno.com, вече сме ви разказвали за Николай Иванов от Асеновград, страдащ от злокачествено образувание на дебелото черво.

Момчето е на 32 г. и години наред се бори с коварната болест. Към момента му се провежда лечение в университетска клиника в Навара, Испания. Той не пада духом, но заради агресивната терапия тялото му е много слабо. Ники обяснява, че на 07.08.19 г. му е проведена трета химиотерапия с увеличена доза медикаменти, която е продължила повече от 10 часа. След края на вливката, телесната температура на Николай се е повишила доста над нормалната граница - до 39.3 градуса. Заради това, се е наложило той да бъде приет в болница.

Зов за помощ - помогнете на малкия Ники

Зов за помощ отправят близките на малкия Никола, който се нуждае от спешна помощ в борбата с коварно заболяване. На 15-ти септември та...

В лечебното заведение е останал пет дни, с цел да се установи причината за тази висока температура. "От първите кръвни изследвания се видя, че имам наличие на инфекция, но на следващия ден всички показатели си бяха в нормите, което е много странно, защото продължавах да вдигам температура", казва Николай. Лекарите са започнали терапия с антибиотик. Въпреки това, тялото на момчето е продължило да реагира с температура до 37.3 градуса. По думите на асеновградчанина, съмненията на лекарите са, че има инфекция, която не може да бъде открита засега.

От последната информация, която Ники оповести, става ясно, че сумата за терапията му нараства непрекъснато и лекарите са заявили, че за да се продължи лечението е необходимо месечно да се внасят повече пари. 32-годишният асеновградчанин и семейството му обаче не могат да си позволят това и се обръщат за помощ към познати и непознати, както и с молба в социалната мрежа.

"Отново отправям призив към Вас, приятели. Моля, нека който може да изпрати SMS с текст DMS NIKOLAY на номер 17 777 или да сподели публикацията, защото сумата много нарасна. От болницата искат да внасям по-големи суми, а самата сума надхвърля вече 100 000 евро. Ако не започна да внасям по големи вноски, може да ми спрат лечението. Единственото ми спасение сте Вие, приятели!", казва Ники от "Горни Воден".

Той съобщава, че към момента цялото семейно имущество им е разпродадено, за да бъде платено лечението му. Вече обаче не е останало какво да продават, а парите са изчерпани. Единственият шанс за живот на Николай Иванов от Асеновград остават само даренията и надеждата. "Разчитаме само на Вас, приятели, а държавата я няма никаква, с нищо не ми е помогнала!", казва в заключение асеновградчанинът. Всеки, който има възможност и желание, може да помогне по някой от следните начини:

ЗОВ ЗА ПОМОЩ: Димитровградчанка се нуждае от спешна операция

Мария Панева на 51 години от Димитровград, нуждаеща се от спешна операция за отстраняване на тумор на белия дроб. През 2015г. се устан...

дарителска сметка в Обединена Българска Банка в лева:
IBAN: BG56 UBBS 8002 1088 4983 30
BIC: UBBS BGSF
Титуляр: Николай Владимиров Иванов

и във евро за Испания:
IBAN: ES71 2100 3693 2120 0050 5550
BIC: CAIX ESBB

или чрез Pay pal:
Vencislav_ivanov89@abv.bg

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от АСЕНОВГРАД:

Физкултурният салон на СУ „Св. княз Борис I“ в Асеновград е напълно обновен

Започна прием на документи за I клас в училищата в Асеновград

Деца и родители месиха меденки в библиотеката в Асеновград

Община Асеновград открива Майски културни празници на 7-ми май

Община Асеновград отчете резултатите по проекта за фотоволтаичните централи

Пъстри и интересни събития за Великден в Асеновград (ПРОГРАМА)

Изложение „Цветна пролет“ отново в Асеновград

Какви одобрени проекти за училища и градини има община Асеновград?

Най-старото българско училище в Асеновград рухна преди ремонт (СНИМКИ)

Становище на община Асеновград по казуса с починалите животни

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com