План за защита при бедствия в Асеновград разработват експерти

2824
План за защита при бедствия в Асеновград разработват експерти

Общински план за защита при бедствия ще разработват в община Асеновград. В комисията ще участват експерти от различни обществени области, съобщава кореспондентът на Actualno.com от града. 

В разработването и гласуването на плана ще се включат представители на асеновградска Общинска администрация, командирът на Военното формирование, началниците на РУ на МВР и на РСПБЗН в града, управителят на МБАЛ Асеновград, кметове на населени места в общината и други специалисти. На последното заседание на комисията бе разгледан проектът за План при бедствия. Той бе предаден на членовете й за редакция и набелязване на допълнителни конкретни мерки.

Забраняват движението на МПС между Асеновград и Лясково

Днес и утре ще бъде спряно движението между Асеновград и село Лясково, съобщиха от Общината пред кореспондента ни в града. Ограничение...

„Особено внимание бе обърнато на готовността за защита при терористични актове“, съобщи кметът на Асеновград доктор Емил Караиванов. Той подчерта, че е направен и анализ на ситуацията в присъствието на експерти от ДАНС Пловдив. Взети са и решения за следващо заседание, при което се очаква Планът за защита при бедствия да бъде приет.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com