Психотерапевт решен да осигури коледната трапеза на деца с увреждания

3103
Психотерапевт решен да осигури коледната трапеза на деца с увреждания

Пловдивски психотерапевт дарява средства за коледната трапеза на децата и младежите с увреждания от Центъра за настаняване от семеен тип в Асеновград.

Стоичко Миличин написа първата си книга, чиято премиера ще се състои в Пловдив, а после и в София. 30% от средствата, събрани по време на двете представяния на творбата, ще бъдат дарени на асеновградския Център. Освен това, ще бъде поставена и кутия за дарения, така че всеки желаещ ще може да се превърне в благодетел.

Нов водопровод решава проблема с водата в част от Асеновград

Дългогодишният проблем с водоподаването във високата част на асеновградския квартал „Свети Георги“ е на път да бъде решен. ...

Инициативата за благотворителността се е родила по време на семинар за обучение на социални служители, грижещи се за деца и младежи с увреждания. Стоичко Миличин е споделил идеята си на управителя на ЦНСТ-Асеновград – Манол Манолов, който я е приел без колебание. Психотерапевтът не се е срещал с всички, настанени в учреждението деца, но планира това да се случи скоро.

Премиерата на книгата в Пловдив ще се състои в денят на Света Екатерина – 24.11.16 г. от 20 ч. За целта е избран пиано бар „Quattro“, а входът е свободен. Да се включи в благотворителната инициатива, психотерапевтът „предизвиква“ и софийската публика. В столицата Миличин ще представи произведението си на 12.12.16 г. от 20 ч. в „Перото“.

Пловдивският автор ще постави пред присъстващите в Пловдив и София своето произведение "Огледало без рамки". Книгата е необикновена разходка из Огледалния свят. „Никога не съм мислел, че ще започна да пиша. А в книгата си не давам съвети. Аз и не обичам да съветвам.“, каза с усмивка психотерапевтът. В творбата си той разкрива своя начин на живот, мироглед и ценностна система. Показва ги така, че всеки от читателите сам да прецени как да подреди житейските си приоритети.

Ромски бисери от изборите

Множество „бисери“ от ромския квартал в Асеновград развеселиха членовете на секционните избирателни комисии в дните на първ...

„Със сигурност в името на каузата ще се включат много хора и ще бъдат осигурени достатъчно средства.“, обнадежден е пловдивчанинът. „Дори и това да не се случи, на всяка цена за децата и младежите от Центъра за настаняване от семеен тип в Асеновград ще бъдат осигурени коледната трапеза и новогодишните подаръци.“, решен е психотерапевтът от Пловдив.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com