Ким Чен Ун нареди екзекуция заради костенурки

10649
Ким Чен Ун нареди екзекуция заради костенурки

Мениджърът на ферма за костенурки е бил екзекутиран по заповед на севернокорейския лидер Ким Чен Ун, защото питомците били оставени с празни хранилки и недостатъчно вода, което довело до смъртта на много от бебетата им.

Ким Чен Ун посетил през май фермата за костенурки в Тедонган и отправил критики срещу работещите там за несправянето им с техните задължения да зареждат адекватно хранилките на животните, пише в. "The Daily NK".

Мениджърът се опитал да обясни на държавния ръководител, че липсата на доставки се дължи на проблеми с електрозахранването, водоснабдяването и оборудването. Но Ким Чен Ун определил тези обяснения като "безсмислени жалби".

Севернокорейски генерал търси помощ от Русия, за да избяга от Ким Чен Ун

По време на престой в Москва генералът от Корейската народна армия Пак Син Вон е поискал политическо убежище в посолството на трета ст...

По време на случилото се севернокорейски медии съобщили, че Ким бил разстроен от фиаското във фермата по отглеждане на сладководни омари от ракообразни, докарани във фермата преди две години. Официалният доклад след инспекцията на лидера определил неуспеха на работниците като "проява на некомпетентност, старомоден начин на мислене и безотговорно стил на работа".

Станало известно, че малко след посещението на Ким мениджърът на фермата бил разстрелян, съобщава "The Daily NK", като се позовава на различни източници.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com