X
 
 

Захарова отговори на Болтън за кражбата на технологии

Говорителят на Руското външно министерство Мария Захарова в отговор на изявление на съветника на президента на САЩ по националната сигурност Джон Болтън относно твърденията за кражба на технологии от страна на Русия припомни за изземването на руската дипломатическа собственост от американските власти. Думите на Захарова бяха цитирани от агенция ТАСС, предаде "Фокус".

"Ще бъде интересно да се изчисли колко и какви технологии са откраднали САЩ от цял свят. Ще се заема с това в свободното си време. Изпратете ми интересни исторически факти и съвременни данни - ще ги обобщим", написа тя на страницата си в социалната мрежа Facebook.

Вашингтон обвини Москва в кражба на технологии за хиперзвуково оръжие

Помощникът на президента на САЩ по националната сигурност Джон Болтън обвини Русия в кражба на американски технологии, свързани включит...

„Но ако Джон Болтън говори за кражба, ще припомня, че Вашингтон открадна сградите на Генералното консулство на Русия и резиденцията на генералния консул в Сан Франциско, руската търговска мисия във Вашингтон, резиденцията на генералния консул на Русия в Сиатъл, както и две руски дипломатически институции в Мериленд и Ню Йорк", припомни дипломатът.

Джон Болтън

"Но това, което е по-важно, САЩ откраднаха голям брой руски граждани от трети страни. Или това не е кражба, господин Болтън? Тогава ги върнете!", коментира още Захарова.

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители
 • Анонимен 12 Анонимен преди 1 месец Профил на трол?
  ГОВНОЯД 11, никого не можеш да излъжеш, колкото и рубли да ти платят! Платени сте само троляците с трол-фабрика в ленинград! Истинския българин мрази двукратния си окупатор русия напълно безплатно! Българите наричаме руските троляци ЛАЙНЯРИ, руските спецялни служби ги наричат ГОВНОЯДИ /по Виктор Суворов/; така че всеки руски трол е ЛАЙНЯР-ГОВНОЯД! Много точно казано, нали!
 • Анонимен 12.1 Анонимен преди 1 месец Профил на трол?
  Публикувано от Виктор Суворов: „Строго секретно КАА/08.113 Москва, 2.04.1947 г., - Инструкция НК/003 47: В сградата на посолството да не се приемат местни ин¬форматори и лица защитаващи на своя глава интересите на Русия, без наше нареждане, наричани кодово говноеди. Срещите да се организират от наши специални служ¬би на публични места. Посолството приема информации чрез специалните служби.“
  : 5 !
 • Анонимен 11 Анонимен преди 1 месец Профил на трол?
  Е, както винаги, всички наемни, платени с жълти стотинки русофобни лайкучки са изскочили от ведомствения кучкарник и са се разлаяли. Начело с Говнолюбеца 10 и всички щатни тъпунгери.
 • Анонимен 11.1 Анонимен преди 1 месец Профил на трол?
  Българите наричаме руските троляци ЛАЙНЯРИ, руските спецялни служби ги наричат ГОВНОЕДИ /по Виктор Суворов/; така че всеки руски трол е ЛАЙНЯР-ГОВНОЯД! Много точно казано, нали! Текста на 11 е типичен пример за ЛАЙНАР-ГОВНОЯД.
  : 6 !
 • Анонимен 10 Анонимен преди 1 месец Профил на трол?
  ГОВНОЯД 9, никого не можеш да излъжеш, колкото и рубли да ти платят! САЩ са водеща държава в науката и техниката - компютри, ракети, самолети, подводници и т.н.! Потомствените генетични паразитутки сте руските тролове! Според професионалната терминология на КГБ 9 е ГОВНОЕД! Виктор Суворов пише за професионалния термин, с който наричат в КГБ всички проституиращи по цял свят в полза на Москва! Казва виж още ›› ли са им ГОВНОЕДИ! Това си ти, 9! ГОВНОЕД! Много точно, нали!
 • Анонимен 10.1 Анонимен преди 1 месец Профил на трол?
  9 е лайнарко - дрънка рублоплатени тъпотии, както обикновенно
  : 7 !
 • допълнение 9 допълнение преди 1 месец Профил на трол?
  САЩ са най-големия крадец в историята на чужди технологии и чужди научни кадри, благодарение на което създадоха атомната бомба и ракети които достигнаха Космоса.
 • Анонимен 9.1 Анонимен преди 1 месец Профил на трол?
  Като е останал един руски трол, освен сам да си говори, няма друго какво да прави! А и кАмунизЪма и СеСеСеРето, нещо никви ги няма, как да не си говори червендала сам! Това е ГОВНОЕДЪТ, последния руски трол, лайнара от руското посолство. Такива жалки безродни плужеци са описани много добре в документите на КГБ/ФСБ! Публи кувам оригиналния текст на Виктор Суворов: „Строго секретно КАА/08.113 Москва виж още ›› , 2.04.1947 г., - Инструкция НК/003 47: В сградата на посолството да не се приемат местни информатори и лица защитаващи на своя глава интересите на Русия, без наше нареждане, наричани кодово говноеди. Срещите да се организират от наши специални служби на публични места. Посолството приема информации чрез специалните служби.“
  : 7 !
 • Анонимен 8 Анонимен преди 1 месец Профил на трол?
  Вторият Чернобил води до евакуация на населението в област Архангелск: https ://sprotyv.info/news/vtoroj-chernobyl-v-arhangelskoj-oblasti-obyavlena-evakuaciya-naseleniya
 • Анонимен 7 Анонимен преди 1 месец Профил на трол?
  Като гледам немитата коза на снимката и се питам - рускините никога ли не се къпят?
 • ИМПЕРИАЛИСТ 7.1 ИМПЕРИАЛИСТ преди 1 месец Профил на трол?
  Прощай, немытая Россия, Страна рабов, страна господ, И вы, мундиры голубые, И ты, им преданный народ. ..................... /Лермонтов/
  : 4 !
 • Анонимен 6 Анонимен преди 1 месец Профил на трол?
  крадеца вика дръжте крадеца ...
 • Анонимен 5 Анонимен преди 1 месец Профил на трол?
  Русия отива при Курск! В рамките на около месец, “само” три ядрени катастрофи в матушката. Мини подводницата Лошарик с 12 загинали висши военноморски офицери и високоразрядни специалисти, в Ачинск 5 убити и в Северодвинск 8. С това темпо, плюс набиращите мах бедствия, природни, милиони акра горски пожари отвъд Урал, плюс невиждани наводнения пак там и работата по т.н. трансфер на ввХУЙЛО се отече. виж още ›› Би ми му отивало, лично и начело да дръпне шалтера на МОРДОР. Много мина, мъничко остана.
 • Анонимен 5.1 Анонимен преди 1 месец Профил на трол?
  там и е мястото - при ссср
  : 6 !
 • Анонимен 4 Анонимен преди 1 месец Профил на трол?
  ТАСС е информационната агенция на СССР. СССР е в кофата за боклук. Въпросите ми са два: 1. Тези новини директно от кофата за боклук ли пристигат? 2. Актуално за место в кофата за боклук ли се бори? Аромата ме наведе на тези мисли!
 • Анонимен 3 Анонимен преди 1 месец Профил на трол?
  Руснаците нямат нито един патент за собствено откритие! Даже Калашников е конструиран от Хуго Шмайзер!
Нагоре
missing image
Изгониха участник от "Фермата" заради насилие (видео)

Иван Милин бе изгонен от "Фермата: Нов свят" по решение на екипа на предаването. Повод за отстраняването му стана акт на физическа агресия от негова...

Последно в Актуално