X
 
 

Пет жени със свидетелски показания срещу заподозрян за убийство на американка на Крит

Пет жени дадоха показания, че убиеца от остров Крит се е опитал да ги нападне. Делото е срещу 27-годишния Янис Параскакис, който призна, че е изнасилил и убил американския биолог Сюзън Итън на 2 юли, посочва БГНЕС.

Петте жени разпознали Параскакис по снимка, която била публикувана от полицията с искане за информация от гражданите. Четири от жените разказали една и съща история - Параскакис заплашил да ги блъсне с колата си, като в последния момент се отказвал. Петата жена разказала, че Параскакис се приближил до нея докато карала колело и започнал да прави цинични и провокативни коментари. Тя подала сигнал в полицията на 31 май, само няколко дни преди убийството на Итън.

Полицията на остров Крит се насочи към заподозрян за убийство на американски професор

Полицията в Гърция разпитва 27-годишен мъж за смъртта на американския професор Сюзан Ийтън на остров Крит, предаде БГНЕС Молекулярният...

Полицията твърди, че заподозреният е признал, че е блъснал Сюзън Итън с колата си, докато тя правела джогинг недалеч от хотела си. Според версията на обвинението, след като зашеметил американката с колата си, извършителят я натъпкал в багажника. Той я откарал на отдалечено място, където я изнасилил и убил, а тялото изхвърлил в изоставен бункер от Втората световна война.

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители