Вучич няма да отмени визитата в Косово

1253
Вучич няма да отмени визитата в Косово

Президентът на Сърбия Александър Вучич няма да отмени визитата си в Косово. Това съобщи той в телевизионно обръщение, предадoха ТАСС и радио „B 92“.

„В събота и неделя ще бъда в Косово и Метохия, програмата е много натоварена. Отивам с цял пакет от икономически мерки. Не се боя нито от камъни, нито от нещо по-сериозно. Ще се боря, защото хората избраха смели хора, способни да ги защитават, а не да седят по кабинетите“, заяви Вучич и призова косовските сърби да се срещнат с него на срещата, насрочена за неделя по обяд.

Косово не пуска Вучич да ходи до Газивода

Полицията на Косово ще действа в съответствие с плана на правителството за посещението на президента на Сърбия Александър Вучич и няма ...

Полицията на Косово ще действа в съответствие с плана на правителството за посещението на Александър Вучич и няма да му позволи да посети района на разделеното езеро Газивода.

Днес в Брюксел Вучич отказа да се срещне с косовския си колега Хашим Тачи, а една от причините беше огласена от шефа на сръбската канцелария за Косово Марко Гурич – отказът за достъп до Газивода.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com