X
 
 

Заев: Да изберем президент, който ще ни води напред

510 1
Заев: Да изберем президент, който ще ни води напред
Снимка: БГНЕС
От всички нас се очаква сериозно отношение и да постигнем две неща - успешен избор на президент и избор на държавен глава, който да ни води напред.

Това каза македонският премиер Зоран Заев след като пусна бюлетината в първия тур от президентските избори в Република Северна Македония. Заев гласува в родния си град Струмица, предаде БГНЕС.

Борисов: Заев ме увери, че правят всичко, за да стигнат до разбилия се самолет

Досега говорих с премиера Зоран Заев, от снощи сме в комуникация. Правят всичко възможно да се стигне до катастрофиралия самолет. Това ...

"Ако изборите бъдат успешни и запазим единството в страната ни, смело ще вървим напред към съвременния свят, към който принадлежим", каза Заев. "На този ден гражданите по един директен и демократичен начин вземат важни решения за родината си. Гласуването е право и отговорност. Днес очаквам всички наши граждани да изберат президент на Република Северна Македония", каза още Зоран Заев.

За нов президент на западната ни съседка се състезават трима кандидати - Стево Пендаровски издигнат от управляващата коалиция, Гордана Силяновска-Давкова от опозиционната ВМРО-ДПМНЕ и Блерим Река, кандидат на двете албански формации - Беса и Алиансът на албанците.

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители