7sport : Прогнози и онлайн залози Palms bet за съботните мачове

1825
7sport : Прогнози и онлайн залози Palms bet за съботните мачове
Снимка: Официален сайт на ЦСКА

Съботната програма от 7-мия кръг на българското първенство ни предлага два много интересни двубоя. Първо от 18:45 Лудогорец приема Берое. Старозагорци са окупирали първото място и са най-впечатляващия отбор от efbet Лигата. Разградчани пък се чувстват абонирани за първото място и със сигурност ще искат да се завърнат на любимата си позиция, от която не са слизали в последните 9 години. От 21:00 пък на стадиона в Коматево Ботев (Пловдив) посреща Левски в едно от най-големите дербита на родния футбол.

Лудогорец – Берое

Възпитаниците на Павел Върба стартираха по ужасяващ начин новия сезон. В първия кръг на efbet Лигата те допуснаха много изненадваща загуба с 3:1 във Враца от местния Ботев. Последваха три поредни убедителни победи. Първо с класическото 3:0 бе надигран Славия. Последва победа с 3:1 над Будучност в квалификациите за Шампионската лига. Обратно в първенството Лудогорец взе тежкото си гостуване във Варна на Черно море, при това с изразителното 4:1. Последва обаче загуба в мача на сезона срещу Мидтиланд, с което отборът на Божидар Краев изхвърли българския шампион от най-силния клубен турнир. Последва лесна победа срещу Етър и хубав домакински успех над Локомотив (Пловдив). В последния кръг Лудогорец завърши 2:2 срещу ЦСКА в един от най-качествените мачове в българското първенство през последните няколко сезона.

Берое направи фантастични мачове от началото на сезона. „Заралии“ стартираха сезона с победа над Левски на „Герена“. След това последва разочароващо равенство срещу ЦСКА 1948, последвано от още един хикс – атрактивното 3:3 като гост на Ботев (Пловдив). Последва зашеметяваща победа с 6 на 0 над Ботев (Враца). В паузата за национални отбори „зелените“ изиграха една контрола, в която писаха още една 6-ца, този път срещу бургаския Черноморец. Последваха още две победи, при това срещу сериозните отбори на Славия (2:0) и Черно море (4:0). В първенството момчетата на Димитър Димитров имат голова разлика от 17:3, с пет чисти мрежи.

Прогнозата на 7sport за двубоя е че Берое няма да загуби. От Palms bet bg предлагат коефициент от 6.20 за победа на гостите. Може да опитате и залога X2, който се търгува на 2.6.

Ботев (Пловдив) – Левски

Ботев е голямото разочарование на сезона, като до този момент „канарчетата“ са записали едва една победа и общо 5 точки. Те стартираха много силно, като взеха градското дерби срещу Локомотив. След това обаче последваха разочароващи резултати. Във втория кръг Ботев загуби от ЦСКА на „Армията“, а след това записа равенство срещу Берое. Последва загуба срещу Арда, равенство с Царско село, а в последния кръг „жълто-черните“ загубиха срещу Монтана.

Левски е на обратната вълна. „Сините“ стартираха доста зле, като в първия мач загубиха от Берое. Последва равенство срещу Арда и загуба от Царско село. След това обаче, момчетата на Георги Тодоров наредиха три поредни победи. Първо бе разгромен Монтана, последва победа над Етър, а в последния кръг „сините“ спечелиха с класическото 3:0 срещу ЦСКА 1948.

Нашата прогноза за мача е Левски да продължи победната си серия. Победа за столичани е оценена с коефициент 1.96 от Палмс бет. Може да опитата и залога двата отбора да отбележат гол на коефициент 1.69.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ФУТБОЛ БГ:

Грозен скандал на детски мач: Треньори налагат колега след последния сигнал (ВИДЕО)

Георги Иванов – Гонзо избра кой да го замени като технически директор в БФС

Испански гранд опитва да пререди опашката за бижуто на Лудогорец

Клубове от чужбина следят вратаря на Левски, готвят оферти за него през лятото

Защитник на ЦСКА ще завърши сезона без нито един мач

"Дано не ни попречат": Венци Стефанов не се притеснява от Левски, а от друго

Сашо Димитров: Малко ни остава да се класираме на европейско, Илиан Илиев е голяма личност (ВИДЕО)

Двама от Левски аут за дербитата със Славия, Лудогорец и ЦСКА

Левски договори български национал, акостира на „Герена“ като свободен агент?

В Деня на шегата: Вписват новия Изпълком на БФС на 1 април

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Футбол БГ