Берое смаза Любимец, Пирин (ГД) и Нафтата не си вкараха

10610
Берое смаза Любимец, Пирин (ГД) и Нафтата не си вкараха
Снимка: БГНЕС

Берое разби с 4:0 Любимец при гостуването в 31-я плейофен кръг на "А" група. Попаденията отбелязаха Георги Костадинов в 12-ата минута, Андонов в 51-ата и Мапуку в 55-ата и 84-ата. Старозагорци имаха пълно надмощие в мача, а победата им можеше да бъде още по-убедителна. Това е втори пореден успех за Берое. Отборът на Петър Хубчев няма загуба в последните шест мача и имат пет победи и едно равенство. Освен това "зелено-белите" не са допуснали гол във вратата си 410 минути. Берое е начело във временното класиране във втората седмица на "А" група с 49 точки. Любимец остава на предпоследната позиция с 18 пункта.

В друг мач от втората седмица Пирин (ГД) и Нефтохимик завършиха 0:0. Гостите от Бургас приключиха двубоя с 10 души, тъй като в 86-ата минута Симеон Мечев беше изгонен. Домакините имаха превъзходство почти през цялото време, но мерникът на нападателите на неврокопчани изневери. Най-активният от домакините Ели Маркес пропусна на няколко пъти през първата част да огорчи вратаря на гостите Георгиев. В 9-ата минута той стреля неточно. Малко преди края на полувремето Маркес отново пропусна.

Берое предлага нов договор на Хубчев

Ръководството на Берое обмисля да предложи нов договор на старши треньора Петър Хубчев. Настоящият контракт на специалиста изтича през ...

След почивката момчетата на Йордан Боздански бяха по-активни. В 64-ата минута Маркес центрира от фаул, но Гуцев не сполучи. Малко по-късно Маркес прати топката от воле в аут, а минута по-късно отново беше неточен. В 86-ата минута имащият жълт картон Симеон Мечев от гостите получи втори жълт картон за сериозно нарушение срещу съперник и беше изгонен.

В крайна сметка Пирин има 19 точки от 30 срещи и е 12-и във временното класиране, а Нефтохимик е последен, но вече е с актив от 16 пункта.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Футбол БГ