Ботев Пд се измъчи и във втория двубой

14178
Ботев Пд се измъчи и във втория двубой
Снимка: БГНЕС

"Ботев Пловдив" победи "Черно море" с 1:0 в двубой-реванш от 1/8-финалите в турнира за Купата на България. Това обаче се случи изключително трудно и с много шанс за "канарчетата". Единственото попадение в срещата стана дело на Луис Педро в първата минута, на даденото от съдията продължение. Така след ремито 0:0 на "Тича" тимът на Станимир Стоилов продължи в следващия кръг.

Единственото попадение вкара влезлият като резерва Луис Педро в последната 90-а минута. Артур Енрике нахлу в полето от ляво и успя да подаде към Педро, който от няколко метра на празна врата вкара скъпоценния гол.

Мъри с подкрепа от играчите

Играчите на "Ботев Пловдив" не искат и да чуват за смяна на наставника, като за слабите резултати в последно време подчинените на Мъри...

При подаването обаче Артур се сблъска зловещо с вратаря на „моряците" Георги Китанов, в резултат на което и двамата бяха заменени принудително. Очаквано сблъсъкът вбеси наставникът на "Черно море", Георги Иванов, който претендираше за фаул в атака в момента на гола. В крайна сметка обаче попадението бе признато и "Ботев" измъкна успеха в последните секунди, пише football24.bg.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Футбол БГ