Ботев (Пловдив) изкушава Херо с огромна заплата

9318
Ботев (Пловдив) изкушава Херо с огромна заплата
Снимка: БГНЕС

Старши треньорът на Черноморец Димитър Димитров-Херо е получил колосална оферта, да са поеме състава на „Ботев“Пловдив. Според последни данни собственикът на „канарчетата“ Цветан Василев му е предложил месечна заплата от 100 хиляди лева плюс огромни бонуси при постигане на определени успехи. Мечтата на банкера е „Ботев“ да стане шампион. Ако Херо доведе нещата до там, той ще получи личня премия от половин милион лева.

Собственикът на Ботев (Пд) Цветан Василев има голямо желание да доведе в Ботев Димитър Димитров. Банкерът пробва да привлече бургаския специалист на няколко пъти, но той отказваше учтиво. До този момент.Договорът на Димитров с Черноморец изтича след края на сезона и това отваря възможност пред Димитров за ново предизвикателство. Още повече, че Черноморец почти със сигурост ще изпадне в Б група.Сегашният наставник на плодивчачи Станимир Стоилов със сигурност напуска клуба, като той ще поеме закъсалият столичен гранд Левски. При това положение място остава вакантно. Цветан василев много настоява Херо да поеме отбора и е готов да плаща луди пари за това.

Ботев (Пд) иска допинг контрол за финала

Ръководството на Ботев (Пловдив) ще поиска допинг контрол за финала за купата на България срещу Лудогорец. Това съобщиха източници от п...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Футбол БГ