Цената на Ивайло Чочев е 3 млн. евро

9254
Цената на Ивайло Чочев е 3 млн. евро

ЦСКА може да прибере приблизително 3 млн. евро, ако успее да продаде звездата си Ивайло Чочев на Монако. Както е известно, през последните дни все по-усилено се говори, че Чочев ще заиграе в Монако и ще стане съотборник с Димитър Бербатов.

На "Армията" потриват доволно ръце, тъй като Сашо Томов ще прибере тлъста сума, с която ще може да се разплати с играчи, треньори и персонал.

УЕФА даде 15 дни на ЦСКА за поправителен

ЦСКА получи две седмици бонус от УЕФА, за да оправи всички дължими суми към 30 юни. От "Армията" трябва да представят на 15 юли в европ...

ЦСКА обаче ще трябва да се раздели с 50% от бъдещата трансферна сума, която ще замине за Чавдар Етрополе, съобщава "Стандарт".

Именно от там Чочев акостира в ЦСКА, като за него не бе платен и лев, но от Чавдар си запазиха половината от правата му и така сега ще лапнат крупната сума.

Ивайло отиде в школата на Христо Стоичков в Етрополе едва 15-годишен и бързо успя да се наложи при мъжете, след което последва и трансфер в ЦСКА.

Палермо идва на преговори за Чочев

Спортният директор на Палермо Франко Чераволо е чакан днес в София, за да води преговори по евентуален трансфер на Ивайло Чочев в итали...

 

 

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com