Чезари: Бойко обеща 15 милиона евро на ЦСКА

8952
Чезари: Бойко обеща 15 милиона евро на ЦСКА
Снимка: livesport

Бившият премиер Бойко Борисов е обещал близо 15 милиона евро на ЦСКА чрез руския гигант "Газпром", разкри членът на Управителния съвет на "червените" Лъчезар Николов-Чезари. "Защо не стана можете да попитата г-н Борисов или Алексей Милер, заяви Чезари пред "България днес". - От "Газпром" щяха да дават по 3 милиона евро на сезон в срок от 5 години. С тези пари ЦСКА щеше да е един наистина финансово стабилен клуб".

Вместо "червените" да се къпят в руските пари днес ЦСКА се управлява от Александър Томов, който продължава да трупа дългове. А заради неудобните си въпроси Чезари беше оплют в декларация от клуба и изгонен. "Аз още чакам да ме освободят официално и дори им се обаждам да ги питам защо не го правят, заяви Николов. - Но те не ми вдигат телефона и не отговарят на съобщенията".

Чезари: Томов е в комбина с "Титан"

Освободеният от Управителния съвет на ЦСКА Лъчезар Николов отново нападна Александър Томов. За пореден път той зададе своите въпроси, н...

Според Чезари кампанията с акциите е трябвало да стартира далеч по-рано и нейни лица да станат хора, уважавани от "червената" общност. "Беше изпуснат уникален шанс, смята бизнесменът. - Трябваше да има национален събор на "червената" общност, начело на който да застанат хора, ползващи се с доверие. Феновете да кажат: това са нашиет хора. Трябваше да бъдат намерени сериозни инвеститори. Трябваше сериозни хора да влязат в Управителния и Надзорния съвет. Да се направи план за погасяване на задълженията. Вижданията ни със сегашното ръководство са различни. Но въпреки това се надявам да успеят с предлагането на акциите. Ще бъде срамно, ако не успеем. Феновете няма да ни го простят. Хората отделят буквално от залъка си, за да помогнат на ЦСКА. Не можем да предадем любовта на феновете. Аз обичам ЦСКА и не искам клубът да играе във "В" група. Дано да успеят с акциите и по-богати хора да се включат в кампанията. Аз преди казвах, че ако трябва, ще ходим да се молим на Гриша Ганчев и Антон Божков, но никой не ме послуша. Не трябва да се трупат дългове и да се теглят заеми, които после трябва да се връщат с лихвите. Единственият вариант е да се намери сериозен инвеститор, който да поеме издръжката на клуба".

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Футбол БГ