ЦСКА помага на М'Боли за титулярно място на Мондиала

5192
ЦСКА помага на М'Боли за титулярно място на Мондиала
Снимка: БГНЕС

ЦСКА се отблагодари на вратаря си Райс М'Боли за добрата игра през сезона с отлични отзиви за него пред федерацията на Алжир. "Червените" са изпратили отговор на писмо от федерацията, в което Алжир пита за формата на стража. Това ще помогне на треньора Вахид Халилходжич да се ориентира на кой измежду повиканите от него четирима вратари да заложи по време на световното първенство в Бразилия.

Отзивите от ЦСКА са били отлични, вследствие на което в клуба са получили уверение, че Райс се очертава като титуляр в отбора на Алжир.

"Фонд 100 години Левски" с интересно изявление

"Фонд 100 години Левски" отговори на феновете на ЦСКА, които не спират да цапат паметника на Георги Аспарухов-Гунди и Никола Котков при...

В писмото от африканската страна има изискване М'Боли да пристигне за лагера на 20 май. Затова проблем няма - последният мач на ЦСКА е на 17 май срещу Локо (Пд). През 2014 година М'Боли е инкасирал едва 4 гола в 13 мача, като пропусна само едно от четирите дербита с Левски заради наказание.

На Мондиал 2010 в ЮАР като играч на Славия М'Боли пази в два от двубоите на Алжир и се прочу при нулевото равенство срещу Англия. Тогава той бе единствен от „А“ група на Световното, като това може да се повтори и в предстоящия Мондиал.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com