Динев продължава в Локомотив с нов треньор и футболисти

10250
Динев продължава в Локомотив с нов треньор и футболисти
Снимка: БГНЕС

Благодетелят на Локомотив (Пловдив) Коко Динев почти сигурно ще продължи начело на кормилото на тима от парк „Лаута", пише „Меридиан Мач". Вчера по обед бизнесменът е привикал част от силните фигури на „черно-белите" в Сандански и близо 4 часа обсъждаха ситуацията в клуба. Селекция, лагери и възможности за започване на шампионата бяха на дневен ред. Коко Динев дори е измислил и схема за новото първенство. В скоро време ще бъде представена и нова силна фигура, която да замаже очите на феновете.

Намерени са и финансови средства, с които отборът да започне шампионата. Разбира се, основна тема е била как да бъде потушена войната между крайните фракции и акциите, държащи се от боса. Това, че до момента няма никой, който да закупи Локомотив, е накарало бизнесменът да търси варианти за съществуването на отбора. От БФС са дали срок от седем дни на „черно-белите“, за да обявят дали ще участват в „А" група. Затова Коко Динев е напрегнат и търси варианти за финансовата издръжка на клуба.

Вече се преговаря с футболисти, има само 5-6 от стария състав, но и те ще разтрогнат. Отборът ще бъде сформиран с нов треньор и нови играчи, като лагерите ще бъдат със сигурност в чужбина, за да се избегнат ексцесии.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com