Емил Костадинов: Крайно време е Томов да каже кой финансира ЦСКА

12308
Емил Костадинов: Крайно време е Томов да каже кой финансира ЦСКА

Не мога да бъда категоричен кой е крив и кой прав във взаимните обвинения, които си разменят Александър Томов и Иво Иванов. Повече от година мина, откакто съм извън кухнята на ЦСКА. Затова и не знам какви точно документи клубът предоставя пред БФС и пред Лицензионната комисия. Работил съм в ЦСКА и с Александър Томов, и с Иво Иванов, макар че, докато властта беше в "Титан", повече контактувах с Димитър Борисов. Със сигурност не мога да взимам страна в този спор, който сега се разраства в медиите.

Има някои неща, които обаче според мен са безспорни. Най-важното от тях е, че едно от основните обещания, които даде Александър Томов, когато се върна в ЦСКА, не е изпълнено. А именно клубът да има ясно финансиране. До момента обаче продължава да не се знае какви точно са източниците на пари. Крайно време е Томов да каже кой финансира клуба. Няма прозрачност, а Томов, когато взе властта, гарантира, че ще има яснота за всяка стотинка, която влиза в ЦСКА. Обещаха се инвестиции в детско-юношеската школа и в инфраструктурата, но и такива до момента не са направени. Уточнявам, че терените за юношите не ги изгради клубът, а сдружението "ЦСКА Завинаги".

Томов за "Титан": Измет, страх ги е, че ги дадохме на прокурор

Президентът на ЦСКА Александър Томов съзря прозаична причина във внезапната и остра атака от страна на бившия собственик Иво Иванов. "С...

Вместо това продължават да се инвестират големи пари в чуждестранни футболисти. Работи се на парче, месец за месец. Така че, като че ли малко по-близо до истината изглежда това, което казва Иво Иванов. При това положение няма как да има спокойствие за бъдещето на ЦСКА. За мен то продължава да бъде неясно и феновете няма как да не се вълнуват.

Ако не се намери спонсор, който постоянно да гарантира наливането на сериозни суми, няма как да стане. Не може вечно да се кара на кредити само. А към момента явно положението продължава да бъде такова.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Футбол БГ