Гаджев иска да бяга от Левски, призна, че срамът е голям

11894
Гаджев иска да бяга от Левски, призна, че срамът е голям
Снимка: БГНЕС

Полузащитникът на Левски Владимир Гаджев внесе яснота по отношение на заплатите, които се дават на "Герена". Той също така призна, че се надява още това лято да направи трансфер в някое от водещите европейски първенства. Гаджев каза още, че срамът за Левски е голям и каквото и да направят до края на сезона, играчите не могат да го изтрият навръх 100-годишнината.

"Г-н Батков е президент, той решава как да действа. Нас тези спрени заплати няма да ни се отразят, защото имаме да изиграем оставащите ни мачове за честа на клуба, феновете и нас самите. Аз съм далеч от цитираните заплати от по 30 000 лева, колко взимат някои от чужденците", призна Гаджев.

Както е известно, Батков разкри какви са заплатите на "Герена". "Бастос взима 30 000 лева. Генков - почти толкова. Ларсен Туре e с 15 000 евро месечно възнаграждение, Кевин Бру - 14 хиляди евро. Заплатата на Мулдер е 13 хиляди евра", разкри адвокатът и допълни, че някои от младите в състава, които са юноши на клуба, взимат 1500-2000 лева.

„Имам мечти и ги следвам. Отказах примамливи финансови оферти от екзотични държави като Китай, Казахстан и др. Но все пак имам мечти да играя в голямо първенство. Със сигурност тези мечти не са се изпарили. Все още вярвам в себе си и вярвам, че този шанс ще кацне на рамото ми през лятото”, заяви Гаджев в предаването „Нека говорят” по bTV.

Националът съобщи, че делото за клевета срещу ЦСКА и Александър Тодоров вече е в ход. Шефът на "червения" клуб обвини левскаря в расизъм. Повод за това стана разправията между Владимир и Омар Косоко след края на последното вечно дерби.

Гаджев призна, че младите Мисяк и братята Цоневи са заразили отбора с ентусиазма си при успеха с 2:0 над "Ботев" (Пд) вчера. Тримата бяха пуснати като титуляри от Елин Топузаков и оправдаха доверието му.

„Младите ни дадоха голям тласък, хъса който имат да се доказват запали всички останали. Братята Цоневи са ми много близки и се стремя да им помагам и да им давам съвети винаги, когато мога", заяви Гаджев в предаването „Нека говорят" по bTV.

"Прави чест на треньора Топузаков, че във вчерашния важен мач за нас, той имаше смелостта да пусне тези три момчета, които му се отблагодариха. Аз съм очарован от Мисяк, който в дебюта си направи феноменален мач. Нямам сериозна контузия, чувствам се добре. Почувствах болка в адукторите, но е лека, няма да ми попречи да играя. Най-добре обаче беше да изляза, защото следващия мач идва скоро", каза Гаджев.

Опитният играч коментира и представянето на "сините": "Срамът наистина е голям, защото в тази юбилейна година имахме цели и желания да се запомним и да останем в историята. Съгласен съм с думите на Станислав Ангелов, че сме може би най-слабият тим в историята на клуба. Срамът е ужасен. Всички имаме вина и ще си носим последствията."

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Футбол БГ