Херо: Черноморец играе честно за разлика от други отбори

7586
Херо: Черноморец играе честно за разлика от други отбори
Снимка: БГНЕС

Димитър Димитров коментира феърплея в българското първенство и бъдещето на неговия Черноморец. Херо разкри каква е била причината за скандала между него и треньора на Славия Милен Радуканов след края на срещата между водените от тях отбори. Черноморец победи с 2:1 и запази надежда за оставане в елита.

"Радуканов ме провокира като тръгваше към тунела. Казваше ми, че ще изпаднем или нещо такова. Аз му казах: ОК. Черноморец е изпадал и друг път, но поне играе честно, за разлика от други, които си организират контролни срещи. Това му казах, нищо друго не е станало", разкри Херо пред "Тема спорт".

ТИМ поиска Херо начело на Черно море

Ръководството на Черно море планира да повери тима на Димитър Димитров през лятото. Въпреки желанието на шефовете на "моряците" да задъ...

В думите си към наставника на "белите" треньорът на "акулите" явно визира срещата Славия - Локомив (София), в която футболистите на Милен Радуканов спечелиха по доста лесен начин с 2:0. Според Димитър Димитров това не е единственият проблем, който засяга феърплея в българския футбол. "Знаете, че в Изпълкома има президенти на клубове, които оказват натиск върху реферите и те се страхуват. Ако това нещо се изчисти, съм сигурен, че съдиите ще работят много по-спокойно и ще свирят далеч по-добре. А не да има случаи като сега. Играем с отбор Х, още не е свършил мача и човек от другия клуб идва при мен и ми казва: "Херо този съдия повече няма да свири, наказват го". И без комисията да е гледала случая, реферът е санкциониран", възмути се треньорът на Черноморец.

Херо разкри също, че бил водил Черноморец дори и в "Б" група. Той не е наясно дали изобщо отборът ще съществува след края на първенството. Когато този въпрос се изясни, тогава той ще реши какво ще прави за в бъдеще. "Имам доста причини, които ме задържат около Бургас. Пред мен обаче има варианти, получих обаждания. Добре е, че има интерес и от България, и от чужбина. Всичко обаче е свързано с това ще го има ли Черноморец, или не", добави Херо.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Футбол БГ