Испанец отхвърли Левски заради случая с Петев

7105
Испанец отхвърли Левски заради случая с Петев
Снимка: БГНЕС

Събличането на Ивайло Петев от „сини" ултраси на 8 октомври м.г. отказа испанец от треньорския пост в Левски, информира вестник "Труд". Клубът от 2 седмица търси спец из страната световен и европейски шампион. Разговори без успех текоха с неколцина.

Испанец отказал с думи от типа на „Не, не, видях в интернет - вие там български треньори събличате, какво остава за чужденец..."

Петев бил забравил за събличането на "Герена"

Треньорът на АЕЛ (Лимасол) Ивайло Петев заяви, че вече е забравил случилото се на "Герена" през миналата година, когато при представяне...

Практика е всеки чужденец, преди да реши дали да дойде в България, да потърси в Гугъл. А там Петев отдавна е хит. Само в YouTube шестват 8 клипа от събличането, като влизанията в тях са общо четвърт милион.

Левски" продължава търсенето на треньор, а спортният директор Георги Иванов вече е в Испания. Няколко имена като Хуан Карлос Гаридо (водил Виляреал), Мигел Анхел Лотина и Виктор Муньос поискаха по 25 000 евро или повече месечна заплата, докато „Герена" дава толкова в левове... А и Левски, планира с треньора да дойдат негови сънародници за кондиционен спец и методист на школата - това също са сериозни разходи.

Предстоят преговори, като клубът не е изключено да качи предлаганата заплата. Ако Левски се спре на по-скромно име, испанецът ще води отбора под треньорската егида на Гонзо.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Футбол БГ