Йовов се изцепи: Целта ни е 20 поредни победи

16589
Йовов се изцепи: Целта ни е 20 поредни победи
Снимка: БГНЕС

Христо Йовов попива отлично от началника си Тодор Батков. Все още зеленият изпълнителен-директор на Левски се изцепи днес, че "сините" ще търсят 20 победи през пролетта. При положение, че във втория си лагер не записаха нито една. Това явно не е попречило на Йовов да помечтае. Ето какво сподели той на представянето на новите играчи на Левски.

"За мен успех ще бъдат 20 победи. Това ще бъде целта на Левски. Мястото, което ще постигнем е нещо друго – спечелване на Купата и по-предно класиране в първенството. Единственото ми притеснение е, че няма да може да бъде съставен отборът за първия мач, с оглед на картотекирането. Надявам се в плейофите да покажем вече истинското си лице", каза Йовов преди подновяването на шампионата този уикенд.

Бижутера коментира и наказанието на халфа Даниел Димов. Той бе изваден от първия тим на Левски, като според повечето информации причината е пререкание именно с Йовов.

"Опитваме се да работим по европейски, знаете много по-големи клубове са се разделяли футболисти, които са изигравали всички мачове с отбора. Ако този футболист може да помогне на Левски, той е винаги добре дошъл. Нещата са съвсем различни, не е свързано с неговите качества. Просто имахме някои пререкания, за които ще понесе наказанието си. Въпросът е в Левски да има дисциплина, защото това се отразява както в живота, така и на терена. Имаше леки пререкания с Даниел Димов, той ще понесе наказанието си . Това са неща, които предпочитам да останат вътре. 2 седмици отстраняване от първия отбор, надявам се бързо да осъзнае какво е направил и да се върне в първия отбор. Смятам, че Даниел е осъзнал грешката си и много бързо ще се върне в първия отбор“, добави той.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Футбол БГ