Красимир Балъков: Още нищо не е свършило

7201
Красимир Балъков: Още нищо не е свършило

"Стана интересен мач, но за съжаление загубихме", заяви след мача с Дьошгьор треньорът на Литекс Красимир Балъков. Ловчанлии отстъпиха с 0:2, а специалистът се оправда с липсата на късмет. "Създадохме много положения за гол, поне шест-седем чисти, но не можахме да ги реализираме. Контролирахме мача през цялото време, но ситуацията при първия гол за унгарците ни отряза краката. След 0:1 знаете колко е тежко да се върнеш в мача. Опитахме се, но получихме втори гол, който беше резултат на нашата наивност и това трябва да го коригираме" - заяви Балъков пред ТВ7.

Той все пак призна, че е доволен от играта на отбора и от спазването на тактическите указания.

Унгарци направиха Литекс на балъци в Ловеч

Отборът на Литекс загуби като домакин от унгарския Дьошгьор с 0:2 в първи мач от втория предварителен кръг на турнира Лига Европа. Двуб...

"Унгарският тим беше много солиден, здрав и добре подготвен отбор, изключително дефанзивно ориентиран и просто ни надхитриха, като имаха много късмет. Шансовете ни за реванша си минимални, но въпреки това ще се борим до край. Няма да отписваме мача в Унгария. За да направим толкова много пропуски явно днес нямахме ден. Подобна загуба тежи много, но трябва по най-бързия начин да се възстановим, да я забравим за изключително важния ни мач в неделя с ЦСКА. След това отиваме в Унгария, за да си търсим шанса" - каза още Балъков.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Футбол БГ