"Левски" поиска още билети за финала в Бургас

8512
"Левски" поиска още билети за финала в Бургас

От „Левски“ обявиха официално, че са поискали допълнително билети от Българска професионална футболна лига за финала на Купата на България срещу „Черно море“. Двубоят е на 30-ти май на стадион "Лазур" в Бургас.

Досега „сините“ взеха около 5000 билета, които бяха разграбени за часове от феновете. Интеерсът към срещата продължава да е огромен и точно затова от клуба искат да предоставят билети на всички желаещи.

Гикиевич плаши "Левски" с жалба до ФИФА

Лукаш Гикиевич ще разтрогне едностранно договора си и ще подаде жалба във ФИФА, ако не бъде върнат в първия отбор на „Левски&ldqu...

Ето и какво написаха от ръководството на „Левски“:

Във връзка с големия интерес към футболната среща за Финала на турнира „Купа България“, която ще се проведе на 30 май 2015 г., от 20.00 часа, на стадион „Лазур“ в гр. Бургас, Ви информираме, че сме отправили официално запитване с молба към организатора на мача - Българска Професионална Футболна Лига (БПФЛ), за допълнително количество билети, които да пуснем в продажба на касите на стадион „Георги Аспарухов“.

 Веднага, след като получим полагащите ни се билетите, същите ще се продават на касите на стадион „Георги Аспарухов“ на ул. „Тодорини кукли“ и чрез Националния клуб на привържениците (НКП).

 Благодаря Ви, за подкрепата и интереса и се извиняваме за причиненото Ви неудобство, като Ви уверяваме, че сме направили всичко, за да осигурим възможност на всеки привърженик на клуба, да подкрепи любимия си отбор!

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com