Левски пред купуване на капитана на Любимец

12674
Левски пред купуване на капитана на Любимец
Снимка: БГНЕС

Капитанът на "Любимец", Антон Огнянов, е пред трансфер в отбора на "Левски". 

Той направи добро впечатление с екипа на новаците и бе в основата на добрите резултати на тима в началото на сезона. Треньорът на ЦСКА, Стойчо Младенов, също хареса качествата на крилото, но по всичко изглежда, че "сините" ще спечелят битката за играча.

Левски шокира Лудогорец

Влиза ли в криза „Лудогорец” – във второ поредно домакинство шампионите не успяха да вземат победа, като този път дор...

Очаква се трансферната политика на сините през зимата да е насочена към взимането на играчи от вътрешното първенство. Все още обаче няма развитие около преговорите за други две трансферни цели - футболистите на "Берое" Борислав Стойчев и Венци Христов.

Междувременно излезе и информация, че Гара Дембеле може да се завърне в "Левски". Френският нападател не попада в плановете на " Фрайбург", като дори изкара последните месеци под наем в Китай. Немският клуб със сигурност ще се раздели с играча, като проблем може да са единствено претенциите на нападателя за заплатата му.

Дембеле е чакан като месия на "Герена", след като от синия клуб така и не случват на класен нападател. Опитът с Цветан Генков също се оказва неуспешен и бившият национал вече е нарочен за продажба, пише football24.bg, цитирайки "Тема спорт".

 

Класическа победа за Левски над Любимец

"Левски" победи "Любимец" с 3:0 в двубой от 20-ия кръг на "А" група и направи частичен реванш за загубата си от "Черно море" с 1:2. За ...

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Футбол БГ