Литекс картотекира нов за Лига Европа

6369
Литекс картотекира нов за Лига Европа

Нов играч ще бъде картотекиран от Литекс за втория квалификационен кръг на Лига Европа. "Оранжевите" ще се възползват от възможността да направят една промяна преди първия мач с Диошгьор и ще впишат французина Петрус Бумал. Полузащитникът ще замени в списъка някой от юношите на клуба, вероятно Кристиян Малинов, пише вестник "Тема спорт".

Дошлият от Сошо Бумал бе с нарушена подготовка, но в последната седмица и половина вътрешният халф е работил много сериозно, за да навакса. Наставникът Красимир Балъков е останал доволен от състоянието му и затова е решил да направи една промяна. Припомняме, че в последния момент преди гостуването на Верис картотека получи и друго от новите попълнения на Литекс - Омар Косоко.

Менди пропуска дербито с ЦСКА

Централният защитник на Литекс Джаксън Менди ще пропусне двубоя с ЦСКА от първия кръг в А група. Мачът е в неделя от 19:30 часа в Ловеч...

С включването на Бумал всички дошли през лятото ще бъдат на разположение на специалиста преди битката с Диошгьор. Първият мач с унгарския тим е на 17 юли от 20:45 часа в Ловеч.

Ръководството на "оранжевите" сериозно обмисля и възможността да се раздели с един от вътрешните си халфове. Става въпрос за Александър Цветков. 23-годишният полузащитник не се намира в особено добра форма, а и вече е четвърти вариант за място на терена след Петър Златинов, Румен Руменов и Никола Колев. Бившият капитан на младежите има договор с клуба за още един сезон.

Литекс може и да не е приключил със селекцията, както обяви Стойчо Стоилов. Треньорът Красимир Балъков държи да бъде привлечен още един офанзивен футболист, най-вероятно централен нападател, който да е конкуренция на Джордан.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Футбол БГ