"Литекс" може да заведе дело срещу БФС

6688
"Литекс" може да заведе дело срещу БФС
Снимка: Иван Йочев

“Няма да се примирим с тази неправда. Обмисляме да заведем дело срещу БФС за пропуснати ползи от това тяхно решение", обявиха от "Литекс" чрез изявление на официалната си страница, след като по-рано днес Изпълкомът към БФС потвърди, че "оранжевите" ще бъдат извадени от състава на "А" група.

Президентът на БФС Борислав Михайлов обяви, че специално създадената комисия по казуса е потвърдила, че Изпълкомът няма как да променя и отменя решения на комисиите, което означава, че няма как Литекс да бъде оставен в елита. Ловчанлии обаче не приемат това решение за справедливо и заявяват, че ще продължат да търсят справедливост.

ОФИЦИАЛНО: Литекс е аут от "А" група

Изпълкомът на БФС взе окончателно решение за изваждане на Литекс от А група. Това стана ясно след края на срещата, на която трябваше ...

“Няма да се примирим с тази неправда. Това е тежък удар срещу един винаги коректен и изряден клуб, срещу състезателите, голяма част, от които са национали, срещу най-добрата школа за таланти, срещу цял град… Ще предприемем нужните правни и административни действия, за да търсим справедливост в следващи и по-висшестоящи съдебни инстанции, наши и международни. Обмисляме да заведем дело срещу БФС за пропуснати ползи от това тяхно решение. При всички положения ще се борим докрай“, заявиха от "оранжевия" клуб.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Футбол БГ