Локомотив Пд е пред подписване на договор с Божинов

12440
Локомотив Пд е пред подписване на договор с Божинов
Снимка: Getty Images/Guliver

По последна информация има шансове "Локомотив Пловдив" да привлече Божинов. Последно "Левски" беше провел инициатива по вземането му на "Герена", след като документално приключи взаимоотношенията си със "Спортинг Лисабон".

Нападателят е без отбор от лятото, но се очаква скоро да уреди нещата с бившия си отбор и да може свободно да избере къде да продължи кариерата си. В същото време треньорът на "Локо Пловдив", Александър Станков, търси нов нападател и това може да предостави на Божинов шанс да рестартира кариерата си, пише football24.bg.

Божинов в посока Герена

Избор от трима нападатели има пред спортния директор на "Левски" - Христо Йовов. Един от най-вероятните варианти е Валери Божинов, койт...

Според източници от Пловдив, Божинов е склонен да облече екипа на "Локо" поне до края на сезона. Собственикът на клуба, Коко Динев, е обещал мощна селекция през зимата, ако футболистите му защитят позициите си. Вчера тимът излезе на трето място в класирането след победата 2:1 над "Локо София". В неделя пък е градското дерби с "Ботев Пловдив". Преди няколко дни Божинов показа, че е близък до "Локо Пловдив", като подари екипи на деца от школата.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Футбол БГ