Локомотив София продължава напред

18477
Локомотив София продължава напред
Снимка: БГНЕС

Мачът реванш от 1/8-финалите за купата на България между "Славия" и "Локомотив София" завърши с победа на „железничарите“ с 0:2. Точни за отбора на гостите бяха Басея в 53-та и Том в 80-та минута като по този начин "локомотивци" отстраниха "Славия" и продължават напред в турнира след като първият мач между двата отбора завърши 1:2 в полза на „белите“.

Домакините изтърваха изгодни ситуации през първото полувреме като греда за „белите“ нацели Галин Иванов след като получи пас от Да Силва и стреля по диагонала.

Славия надделя над Локо Сф за купата

Славия победи "Локомотив София" с 2:1 на стадиона в квартал "Надежда" в столичното дерби и си осигури добър аванс преди реванша на сво...

При първото си по-сериозно положение в мача гостите успяха да преодолеят Георги Петков след извеждащ пас на Маркиньос и точен завършващ удар на Басея.

Домакините се опитаха да се върнат в мача и започнаха да рискуват повече като в резултат на това след чудесна индивидуална акция на Искрен Писаров, завършила с брилянтен пас към Том, последният направи вратаря на домакините безпомощен за втори път в двубоя.

Резултатът можеше да стане класически само три минути по-късно, но ударът на Маркиньос срещна гредата, пише football24.bg.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com