Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Лоши новини: Травма вади капитана на ЦСКА от игра за няколко мача

05 март 2024, 10:14 часа • 1385 прочитания

Неприятни новини в лагера на ЦСКА: капитанът на отбора Юрген Матай получи мускулна контузия, която ще го извади от игра за поне два мача. Бранителят получи травма на задното бедро в последния мач на "червените" срещу Берое и отново ще бъде извън редиците на тима.

ЦСКА отново остава без Юрген Матай

Юрген Матай е непрестанно преследван от контузии, които не му позволяват да бъде постоянен в изявите си на терена. Защитникът на ЦСКА бе застигнат от травма и при победата над заралии в София, когато бе принудително заменен още в края на първото полувреме.

ОЩЕ: ВАР-ът на Actualno: Номинирам Д.П. за президент на БФС

Юрген Матай

Капитанът на "червените" ще пропусне поне 2 мача

"След направени детайлни прегледи стана ясно, че капитанът на ЦСКА има мускулна травма на задното бедро, получена по време на мача с Берое в неделя. Матай със сигурност ще пропусне следващите два мача на отбора, като междувременно ще бъде подложен на терапия и възстановяване", написаха от ЦСКА.

Юрген Матай със сигурност няма да играе в мачовете с ЦСКА 1948 на 9 март и срещу Ботев Пловдив на 17 март. Контузията на Матай в мача с Берое остана в сянка заради блестящото представяне на Станислав Шопов (ВИДЕО), който избухна с два гола и асистенция.

Стефан Йорданов
Стефан Йорданов Отговорен редактор
Новините днес