Лудогорец примамва голмайстора на ЦСКА

18918
Лудогорец примамва голмайстора на ЦСКА
Снимка: БГНЕС

Водещите отбори в "А" група искат да оставят съперника си ЦСКА без една от звездите му - Омар Косоко. Както е известно, договорът на бенинеца с "червените" изтича след края на сезона и до момента не е подновен. Преди дни се появи информация, че Георги Иванов-Гонзо се е свързал с тъмнокожия футболист и го омайва за Левски. По петите на Косоко е и шампионът Лудогорец, разбра Topsport.bg.

Това е лоша новина за ЦСКА, защото Кирил Домусчиев може да вземе Омар в Разград лесно, давайки му заплата, която е непосилна за Александър Томов и компания. Ръководството на "армейците" ще предложи тавана на месечни възнаграждения в Борисовата - 15 000 лева. От Лудогорец са готови да вдигнат значително сумата.

ЦСКА иска наказание за Гаджев заради расистки обиди

"В последните два мача Владимир Гаджев е обиждал на расова основа нашите футболисти Джаксън Менди и Омар Косоко. Разбира се, ще очакв...

Битката за преквалифицирания от Стойчо Младенов в централен нападател играч става още по-жестока, защото другият богаташки тим в елита - Ботев (Пловдив), също следи случващото се около него и го иска в състава си. За трансфера настоява лично Станимир Стоилов. И за Цветан Василев не представлява никакъв проблем да предложи на Омар заплата над 15 000 лева.

Пълна яснота около бъдещето на футболиста ще има до края на другата седмица. Омар Косоко изигра редица силни мачове за ЦСКА в първата седмица и вкара важни голове, един и във вратата на големия съперник Левски за успеха с 3:1 на "армейците".

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com