Мистерия около Гонзо на "Герена"

9891
Мистерия около Гонзо на "Герена"
Снимка: БГНЕС

Пълна мистерия се оформи около връщането на Георги Иванов-Гонзо в Левски. Това стана ясно от изявление на новия старши-треньор на отбора Елин Топузаков. След победата с 2:0 над Ботев (Пд) в мача от 28-ия плейофен кръг младият специалист си призна, че няма представа какво се случва с идването на Гонзо на "Герена". Топчо разкри, че не е говорил по телефона с Георги Иванов, който продължава да си води Черно море и не знае какво се случва с идеята за връщането му в Левски.

"Дали ще дойде, дали няма да дойде... Не знам каква му е идеята, каза Топузаков. - Този сезон е почти провален, но днес футболистите си заслужиха подкрепата. Затова призовах феновете да аплодират тях, а не мен. Няма да толерирам никого. Искаме да има все повече юноши в състава. Имаме 25 футболисти, които във всеки един момент трябва да се раздават. Мисля, че няма слаб футболист в Левски. Надявам се, че юношите ще показват повече хъс, за да може да участват в мачовете".

Гонзо на "Герена" от лятото

Една от малкото останали надежди на феновете на Левски през този сезон угасна. Георги Иванов едва ли ще се завърне на "Герена" преди ля...

Той пусна титуляри в дебютния си мач като старши-треньор близнаците Радослав и Борислав Цоневи, както и друг 17-годишен - Владислав Мисяк. За последния днешната среща беше дебют с екипа на "сините" в официален двубой.

"Имахме доста проблеми в състава. Мисяк беше с нас през цялата зимна подготовка. Имаше известен риск да дебютира пред публиката на "Герена", но мисля, че се справи с напрежението. Радвам се, че оправда доверието", каза Топузаков.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com