Ники Михайлов разочарован: Това бе нулева година за мен

10364
Ники Михайлов разочарован: Това бе нулева година за мен
Снимка: БГНЕС

Българският национал Николай Михайлов даде интервю за Гонг в края на сезона, който не беше успешен за вратаря. През лятото се очаква вратарят да напусне Верона и да подпише с нов тим.

 „Ситуацията е такава, каквато беше още от началото. Ако мога да бъда по-директен, спортният директор на Верона ни подведе. Както мен, така и моя мениджър. Вратарят там беше в клуба от 4-5 години. Още от втория месец имах обтегнати отношения с треньора на Верона. Ситуацията беше такава, че нямаше как да се боря за мястото си. Те са искали да се запасят с добър, млад вратар, който умее да пази под напрежение, ако се случи нещо с техния вратар по време на сезона. Това не ме задоволяваше по никакъв параграф и още на втория месец имахме големи неразбирателства с треньора. През цялата година се стараех да поддържам една добра спортна форма. Януари месец имах две-три възможности за отбори, в които да мина под наем, но нещата не се получиха. Някои от тях бяха свързани с клубове, които се борят да не изпаднат, смятам че стана по-добре, че не приех тези предложения, защото получих едно възпаление на прешлен, което трябваше да лекувам. Остават още две-три седмици от лечението и ще съм напълно възстановен. Прешленът ми вече ще е в оптимално състояние“, сподели Николай Михайлов пред Гонг.

Ники Михайлов иска да напусне Верона

През настоящия зимен трансферен прозорец вратарят на националния ни отбор по футбол желае да напусне настоящия си отбор. Причината е, ч...

 „Преминаването във Верона беше прибързана и грешна крачка. Годината е нулева за мен. Сега пред мен е предизвикателството да намеря добър отбор за моето бъдеще. В живота явно има баланс, защото се разделих не много професионално с Твенте. Бях ги вдигнал на мушката, защото смятах, че съм стоял там много време и трябва да си тръгна. Може би заради това допуснах и грешка. Няма вариант да се върна в Холандия. Аз съм такъв, че когато затворя една страница, било то във футбола, бизнеса или живота, няма връщане назад. Няма да играя в Холандия за друг отбор освен Твенте, както не бих играл и за друг отбор в България освен Левски. Това е моят отбор, не бих приел друго предложение дори и в бъдеще“, призна юношата на „сините“, който се оформи като вратар в Твенте.

 „Интерес не липсва. Три години пазих на високо европейско ниво в Холандия. Все още съм на 25 години, което е една млада възраст за вратар. Направих моето име, всички знаят фамилията Михайлов. Интерес има от Европа, говоря за водещите държави, а също така и първенства като Турция и Русия“, добави вратарят.

„Верона е много добро семейство. Хубав е и градът, съотборниците са много добри, но отношението на клуба не е същото. Исках да играя година-две в Серия А, а после да направя следващата крачка, но не се получи така. Вината е моя, както и на мениджъра ми, но ние сме говорили за това. Не трябва да правим такива прибързани неща, подвластни на напрежението“, обясни Михайлов.

 

Николай Михайлов премина във Верона

Българският национал Николай Михайлов вече може да се смята за играч на новака в Серия А "Верона", където ще изкара следващия сезон п...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Футбол БГ