X
 
 

Окончателно: Разрешиха на ЦСКА реконструкции на "Българска армия"

452 0
photo of Окончателно: Разрешиха на ЦСКА реконструкции на "Българска армия"
Снимка: Официален сайт на ЦСКА
Официално бе създадено съвместно дружество между ЦСКА и държавата, с инвестиционна цел - изграждането на новото спортно съоръжение - стадион "Българска армия".

Министерски съвет гласува решение за определяне на съучредител за образуване на дружество от “Сердика спортни имоти” ЕАД-еднолично акционерно дружество с държавно участие в капитала, съобщи спортният министър Красен Кралев.

Юлиян Инджов обяви кога може да започне строежа на стадион "Българска армия"

Един от собствениците на ЦСКА - Юлиян Инджов говори по темата с новия стадион на тима. През последните месеци се изписа много за съоръж...

Ето какво написа Красен Кралев

От своя страна ръководството на "червените" благодари на премиера и спортния министър за свършената работа.

Позицията на "червеното" ръководство

Армейци,

ЦСКА получи виза за реконструкция на "Българска армия"

Главният архитект на Столична община Здравко Здравков издаде виза за проектиране на основен ремонт и реконструкция на стадион „Бъ...

След 30 години очакване, ЦСКА най-после ще има свой собствен дом! Такъв, какъвто клуб с велика и славна история, със стотици легенди и милиони привърженици заслужава! Днес на свое заседание Министерски съвет на Република България реши да се учреди съвместно дружество “Спортни имоти Българска армия" АД, в което държавата и клуба ще участват равнопоставено с цел изграждане на новия стадион и функционална тренировъчна база.

Собствениците на клуба в лицето на г-н Гриша Ганчев и г-н Юлиян Инджов искат да благодарят на премиера г-н Бойко Борисов и на министъра на спорта г-н Красен Кралев затова, че единствени те за 30 години показаха последователност, далновидност и загриженост в името на каузата за нов армейски дом. Наред с това, г-н Гриша Ганчев и г-н Юлиян Инджов благодарят за оказаната подкрепа и доверие от червената футболна общност, без която реализирането на всеобщата мечта нямаше да бъде възможно.

Първата и най-важна крачка е направена! Предстоят още немалко процедури, но с дружни усилия скоро ЦСКА ще разполага с наистина модерни съоръжения - стадион и спортна база, които ще позволяват да развиваме своите талантливи състезатели и бъдещи шампиони!

Честито, Армейци!"

Фандъкова: ЦСКА може да построи нов стадион, но ако изпълни важно условие

Няма пречки за ЦСКА да постои ново клубно съоражение на мястото на сегашното в Борисовата градина. Това каза кметът на София Йорданка Ф...

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители
Последно в Актуално