Радуканов си повярва: Славия ще участва в евротурнирите

10354
Радуканов си повярва: Славия ще участва в евротурнирите

Треньорът на Славия Милен Радуканов заяви на пресконференция днес, че отборът се е разделил с общо осем играчи. Сред тях са Чавдар Янков, Галин Иванов и Радослав Димитров. Радуканов заяви още, че в следващите дни може да има и още освободени.

"Славия се раздели с осем играчи. Чавдар Янков също няма да остане в клуба, тъй като договорът му изтече. Галин Иванов и Радослав Димитров няма да започнат подготовка, те са в трансферния списък. Може да има и други освободени. Направихме си равносметка. Всичко се прави за доброто на Славия. Тези футболисти за добри, но не попадат в нашата концепция. Пожелах им всичко добро", заяви Радуканов.

"Дано тази година се представим добре. Целта ни е 5-8 място. Другата - 4-6 и така само нагоре. Надявам се Славия като има нов стадион, да има и изграден боеспособен отбор. Всичко ще се случва постепенно. Не може след като този шампионат не бяхме хич добре, през следващия да искаме да играем в Европа", добави треньорът.

Радуканов: Венци Стефанов вярва в мен

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов има пълно доверие в треньора на отбора Милен Радуканов. С това се похвали самият наставник на ...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Футбол БГ