"Сините" фенове платиха 1/3 от екипировката

11185
"Сините" фенове платиха 1/3 от екипировката

За пореден път публиката на Левски показа, че е една от най-големите и направи едно добро на отбора си. Феновете са помогнали за закупуването на новата екипировка на клуба. В касата на Левски от продажба на юбилейни фланелки са влезли 135 000 лв., твърди "7 дни спорт".

От "Герена" не са очаквали толкова голям интерес към юбилейния екип, но бързо са отреагирали и са закупиули по-голяма бройка.

Ген. Василев: Левски - Лацио уреден? Несериозно е!

Председателят на Комисията по етика и феърплей към БФС ген. Васил Василев окачестви като несериозни съмненията на "Федербет", че двубоя...

Както стана ясно, Левски от новия сезон сменя екипировката на "Puma" с тази на "Joma". Испанската спортна марка завладя българския пазар и голяма част от родните тимове играят с нея. Освен това наскоро договор с "Joma" подписа и БФС за обличането на националите.

Сумата, която Левски трябва да плати на испанците за обличането на първия отбор и школата е 360 000 лв. Финансовият директор Константин Баждеков отначало е бил сериозно притеснен откъде ще се намерят пари за спортното облекло, но 135-те хиляди от феновете дошли чудесно. Благодарение на тях "сините" са платили първия транш към испанската фирма. 1/3 от сумата била достатъчна за "Joma" да изпратят към "Герена" новите тренировъчни и официални екипи.

Още преди да се изиграе юбилейният мач с Лацио, от "Фонд 100 години Левски" разкриха, че фланелките са на привършване, тъй като интересът към тях бил огромен. Набързо бяха продадени 3000 бройки, а от "Герена" поръчаха допълнително.

След като сумата за екипите бе преведена, цялата екипировка за "сините" се появи на "Герена". На първата тренировка за новия сезон Пепе Мурсия, помощниците му и всички играчи се появиха облечени в "Joma".

Омърсиха Левски - Лацио с черно тото

Юбилейният мач за 100-годишнината на Левски с Лацио е бил манипулиран. Това скандално разкритие направи генералният секретар на организ...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Футбол БГ