Сираков: Никога не съм бил зависим, няма как да ме рекетират за акциите

1319
Сираков: Никога не съм бил зависим, няма как да ме рекетират за акциите
Снимка: БГНЕС

Мажоритарният собственик на Левски Наско Сираков е категоричен, че в живота си никога не е бил зависим от друго лице. Той коментира и призива на Сдружение „Левски на левскарите“ да остави акциите на „сините“ в офисите на клуба и да напусне.

Наско Сираков говори на специална пресконференция заедно с изпълнителния директор на Левски Даниел Боримиров и члена на Управителния съвет на клуба Борислав Георгиев. Мажоритарният собственик сподели, че е готов на разговори с феновете, които не са доволни от управлението му, но няма да се остави да бъде притискан и рекетиран.

Акциите на Левски

Даниел Боримиров Наско Сираков Борислав Георгиев

„Мисля, че цифрите, които бяха изнесени, отговориха на въпросите. Не съм отказал с никого среща на каквато и да е тема, стига да е полезна и да е добра за Левски. Винаги съм отворен за разговори. На някои от феновете трябва да им кажа, че много по-лесно с мен се говори с добро. С лошо трудно ще постигнат нещо. Не ми доказват нищо. Те вредят на Левски, но аз съм готов да разговарям с всеки на всяка тема“.

„Нямали сме разговор досега, готов съм да разговарям с всеки. Ако става въпрос за обида, имам 1000 причини и повече да съм обиден от тях. Въпреки всичко съм готов на разговор. Поканих ги юни и не дойдоха. Да се опитват да ме притискат, да ме рекетират за акциите – няма да стане. Да се знае. За разговори съм отворен 24/7“.

Поставено лице ли е Сираков?

Наско Сираков

„Всичко е възможно за Божков. Чувам как едва ли не, че съм поставено лице на Божков, на Бойко Борисов. Да кажа, че Наско Сираков не е бил зависим от никого през целия си живот. Единствено съм зависим от семейството си и от никого друг. Как си представяте да съм поставено лице? Мен 12 години ме държаха извън Левски точно заради това. Не мога да бъда контролирам. Известен съм, че правя това, което е добро за Левски“.

„Васил Божков не съм го чувал повече от две години. Има доста проблеми на главата си, че да се срещам с него. Аз с него се познавам от повече от 30 години. В момента, в който се наложи от името на Левски да говоря, ще проведа с него 100, ако трябва“

ОЩЕ: ВАР-ът на Actualno: В Левски цари мотото "Ден да мине, друг да дойде"

Кое вреди най-много на Левски?

Фенове на Левски

„Много вреди разделението в Левски. Това е най-болната тема в клуба. Не мога да променя мисленето на тези момчета. Там повечето е на лична основа между мен и ръководителя им и смятам, че ще си карат по този начин. Не виждам как подписката може да ме притесни. Още преди две години и половина, когато започнахме да работим за Сдружението и те споменаваха цифри, които ако бъдат постигнати, ще им бъдат прехвърлени акциите. Те са изключително далеч от цифрите. Подписката е още един придатък на противопоставяне между феновете.“

„Нямам я рецептата. Ако я имам, ще я кажа. Мисля, че всичко може да се случи на базата на разговори, на отстъпки в името на най-голямата цел Левски да е добре. Аз съм готов на всякакви разговори. Дали ще ми харесват, или не, няма значение. Не съм готов на ултиматуми и на рекет“, завърши Сираков.

По-рано днес Борислав Георгиев разкри, че дълговете на Левски към НАП вече са под 10 милиона лева.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ФУТБОЛ БГ:

Лудогорец пръска милиони за трансфер на звезда от Първа лига

Определиха съдията за финала между Лудогорец и Ботев Пловдив за Купата на България

Лудогорец осъди хулигански прояви на фенове на ЦСКА и подкрепи предложение на Наско Сираков

Каранга е пътник, нападателят напуска ЦСКА

Лудогорец намери заместник на Пьотровски, преговаря с бразилски гранд за опитен халф

Сега дойде, а бърза да си ходи: Новата звезда на Берое напуска клуба

Илиана Раева: Наско ще се бори докрай за любимия си Левски

Наско Сираков провел среща с евентуалния нов треньор на Левски?

След спечелената титла: Лудогорец вкарва свежи пари в касата на Левски

Спорт по телевизията днес – 13 май 2024 г.

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Футбол БГ