Спасеее, дай клуба на феновете!

843
Спасеее, дай клуба на феновете!
Снимка: Официален сайт на Левски - https://levski.bg/

Спас Русев е готов да се раздели с акциите си и да ги подари на НКП и тръст "Синя България". Това е новината на деня в медийното пространство, а от стадион "Герена", или "Георги Аспарухов", или "Арена Виваком", не помня вече как беше, думичка не се чува. Всъщност - чува се, че нямат коментар по темата. Но едно е ясно - нещо се случва в Подуене и е много вероятно на господин Русев да му писне и да си тръгне.

Независимо кой стои зад него и с какви пари оперира точно, човекът се опита да направи клуба по европейски модел. Успешно или не - няма как да разберем за няколко месеца, а по-скоро за няколко години. Но феновете не могат да чакат толкова. Искат титли, европейска слава, да се взимат класни играчи, да се залага на юноши, да се помни идеята за "Левски", ама ако може когато на тях им е удобно. Феновете не знаят какво искат, още по-малко знаят как се управлява клуб. Аз също не знам, но не съм тръгнал да правя тръстове и организации, които да пишат декларации денонощно, когато не могат да заспят, защото не знаят къде точно ги сърби.

Спас Русев със сигурност напуска "Левски"?

Собственикът на Левски Спас Русев ще напусне клуба днес, съобщи Нова телевизия. Новината бе съобщена в сутрешния блок "Здравей, Бъ...

Господин Васил Колев е най-гласният член на, можем спокойно да кажем, опозицията срещу Спас Русев. То не беше "обикновен нещастник", то не беше чудо по адрес на мажоритарния акционер в Левски.

Втората част на анализа прочетете в Sportlive.bg!

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Футбол БГ