Сръбският Неймар преподписва с ЦСКА

4589
Сръбският Неймар преподписва с ЦСКА
Снимка: Официален сайт на Литекс

ЦСКА ще предложи нов договор на Иван Маркович, пише "Тема Спорт". Сръбският халф подписа с "червените" през зимата за 2,5 години при заплата от 3500 лева. Маркович направи своя дебют в дербито с Левски на 15 март като титуляр, а след това записа и още 3 участия. Въпреки че халфът е на "Армията" само от месец и половина клубът се е свързал с неговия агент Мариано Бидзари и е изразил желание да удължи контракта му с една или две години при завишени финансови условия. В контракта ще има и заложени солидни бонуси при определени  постижения.

"Червените" искат да задържат възможно най-дълго Маркович в Борисовата градина, тъй като в негово лице виждат голям талант, който потенциално може да донесе и солидна сума в касата при бъдещ трансфер.

Очертаващото се участие на "червените" в евротурнирите пък е допълнителен стимул за 19-годишния талант да остане на "Армията". Неговият агент Мариано Бидзари изрази надежда, че 8 следва­щите 1-2 години Маркович ще стане обект на инте­рес от още по-престижни отбори на Стария континент.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Футбол БГ