Стефан Велев: За всеки играч най-важното е да не е контузен

7843
Стефан Велев: За всеки играч най-важното е да не е контузен
Снимка: БГНЕС

Халфът на Левски- Стефан Велев със сигурност ще остане в Левски през новия сезон. Бившият футболист на Берое се лекува от тежка контузия на коляното, но скоро ще бъде възстановен напълно. Велев се отзова на поканата на „Гонг" преди срещата с Лацио и даде обширно интервю.

„Общо взето съм готов след травмата. Тренирам на 100 %, а вече взех и участие в няколко срещи. Искам да благодаря на цялото ръководство за търпението, което имаше към мен в този период. Специално благодаря и на нашия физиотерапевт Бойко Петров, който много ми помогна. Всички в клуба се грижеха за мен и имаха търпение, за да ме изчакат. Много се радвам, че отново съм в игра", сподели Велев.

Гонзо: Футболът няма минало, а само настояще

Новият спортен директор на Левски Георги Иванов-Гонзо коментира юбилея на "сините", които стават на 100 години. Както е известно, Гонз...

„Зарядът за юбилея е много голям. Самите 100 години значат много за всички. Това ще е празник за синята общественост. Няма какво да си кривим душата, този сезон беше слаб за Левски, но е в миналото. Няма как да го пренебрегнем, но трябва да мислим напред. Трябва да се взимат мерки и нещата да се променят в по-добра насока", продължи полузащитникът на Левски.

„Не съм говорил нищо с Георги Иванов. Надявам се да остана в Левски. Надявам се вече да нямам такива моменти, не искам да гледам отбора горе от трибуните. За всеки играч е най-важно да не е контузен. Надявам се отборът да тръгне и да се борим за двата трофея. Рано е да се говори за цели, защото тепърва предстои много работа. Селекция, подготовка, но това не е моя работа", каза още Велев.

„Винаги съм твърдял, че в България има много талантливи футболисти. Ако се даде време на добър треньор, нещата рано или късно ще се получат. Надявам се догодина да мачкаме", завърши Велев, който днес вероятно ще играе срещу Лацио.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Футбол БГ