Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Стоичков: Уважавам и съм уважаван от много болни левскари, защо трябва да се делим?

02 декември 2023, 15:54 часа • 8574 прочитания

Голямата легенда на българския футбол Христо Стоичков, който играе и за ЦСКА в богатата си кариера, коментира, че уважава и е уважаван от много фенове на Левски. Той е на мнението, че не трябва да има разделение на "червени" и "сини" и всички трябва да се подкрепят за благото на българския футбол.

Много левскари обичат Христо Стоичков

"Вкъщи имам хиляди рисунки от дечица, на които родителите са левскари. Те ми казват: "Ние те обичаме заради това, което си направил за България, за Барселона, за националния отбор". Това, че съм играл 4-5 години за ЦСКА, преди да отида в Барселона, няма нищо общо с тия години, в които съм извън България", каза Стоичков.

ОЩЕ: Как Левски закара Стоичков доброволно в ЦСКА

Защо трябва да се делим на левскари и цесекари?

Аз уважавам много хора, и то болни левскари. Защо трябва да се делим? Защо да се делим и в националния отбор едните на тази страна, другите - на другата? Не може ли да се смесим всички? Ние успяхме, защото имаше голям колектив и нямаше дрязги", коментира още Камата в подкаста "Код Спорт".

По отношение на БФС, Стоичков заяви, че е дал мнението си още преди 10 години, а сега само ги гледа от дома си на 50-ия етаж в Маями.

Спортните рубрики на Спортни новини - Actualno.com вече са онлайн!🤩 ✍️Всяка седмица Ви очакват коментари, анализи,...

Публикувахте от Спортни новини - Actualno.com в Понеделник, 27 ноември 2023 г.
Стефан Йорданов
Стефан Йорданов Отговорен редактор
Новините днес