Стоилов: Отдавна съм взел моето решение, то е най-доброто за Левски (ВИДЕО)

2374
Стоилов: Отдавна съм взел моето решение, то е най-доброто за Левски (ВИДЕО)
Снимка: БГНЕС

Наставникът на Левски Станимир Стоилов даде пресконференция преди столичното дерби срещу Локомотив София в събота вечер. Основна тема на пресконференцията обаче бе неговото бъдеще в клуба, след като в четвъртък Мъри намекна, че ще напусне Левски. Той обаче отказа да отговаря конкретно на въпроси за своето бъдеще, като ги остави за след мача с Локомотив.

Бъдещето на Мъри в Левски

"Нещата, които се случват, не влияят на играта. Футболистите трябва да мислят за утрешния мач, да играят добре и Левски да печели. Техните ангажименти са да се представят по най-добрия начин и да защитават името на Левски. Това е най-важното нещо, което трябва да се случи", започна Мъри.

"Най-важната ми цел е мачът с Локомотив София. Моята глава е доста дебела и доста голяма, мога да поема доста работи. Бъдещето ми е изцяло свързано с бъдещия мач. След мача ще можете да ми задавате други въпроси. Вие сте умни хора, утре ще разберете всичко.

"Моите решения отдавна съм си ги взел"

Нямам причина да говоря с недомлъвки. Ще кажа утре след мача. Искам да спечелим мача с Локомотив, да играем добре, да радваме хора. Останалото - каквото трябва да се случи, ще го чуете след мача. Това не е толкова важно, важното е утре да спечелим. Моите решения отдавна съм си ги взел.

Нито резултати, нито някой искам да играе за мен. Аз ще взема решението, което смятам, че е най-доброто за Левски. Не е важно какво решение ще взема, важното е Левски да спечели. Дали моето решение ще се хареса, или не, не е толкова важно.

Станимир Стоилов

Стоилов не желае да бъде пришиван към никой

В приказките и в живота много пъти са ме пришивали към различни хора - и към Сираков, и към Ивков. Много често съм защитавал каузи на Левски. Доколкото хората ме познават, аз взимам решения, които са най-доброто за работата. Не правя компромиси с футболисти, а и със себе си.

Не желая да бъда пришиван към никой. Ще взема решението, което на мен ми харесва и което смятам, че е правилно за бъдещето на Левски. Утре ще чуете всичко, което ви интересува. Но да бъда пришиван към Сираков, към Ивков, към привържениците... казваха, че съм се заигравал с феновете. Доста ме разчлениха, но аз съм един човек, който винаги се е борил за правдата и истината. Не можете да се оплачете, че прикривам нещо. Истината трябва да се защитава, тя рано или късно побеждава.

Мъри не вижда обединение в Левски

Като левскар винаги съм се радвал на единството. В момента не виждам обединение между клуб, ръководство, фенове. От доста време нещата не са както трябва. Резултатът от утрешния мач няма да повлияе на моите решения. Винаги съм търсел хоризонти и бъдеще. Мисля, че бъдещето на Левски е изключително светло. След като бяхме под дъното, сега сме на първокласен път - остава да излезем на магистралата.

Акциите са последното нещо, което ме вълнува. Преди 2-3 години Тити се опита да ми ги предложи и на мен. Нямам пари или спонсори, с които да издържам клуба. Никога даже не съм се замислял и на темата за акциите. Левски не е акции, Левски са феновете, Левски е любовта на хората, която показват към мен", добави още Стоилов.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ФУТБОЛ БГ:

Разкриха кой ще е новият треньор на Левски?

Легенда на ЦСКА: Битката с Лудогорец не е спортсменска! Трябва да благодарим на Ганчев

Християн Петров разказа за пътя до ЦСКА и назова любимия си клуб и футболист (ВИДЕО)

Интересът към Кордоба не спира: Шотландци се включват в трансферната надпревара

Играчът в най-добра форма в ЦСКА виси за дербито с Лудогорец

Планът на Наско Сираков: "Герена" отива в Столична община, а Левски ѝ плаща за строеж и ползване

Левски изпрати оферта за пореден бразилец, чакат го в София за финални преговори

Левски се отказва от основна трансферна цел?

Натискат Наско Сираков да покани едно конкретно име за треньор на Левски

Търсен ли е Димитър Димитров от Левски? Херо отговори

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Футбол БГ