Томов в подкрепа на Борислав Михайлов

8860
Томов в подкрепа на Борислав Михайлов
Снимка: БГНЕС

Според Александър Томов настоящият президент на БФС Борислав Михайлов нямал алтернативен заместник. Така Томов почти призна, че ръководството на ЦСКА ще подкрепи Михайлов на предстоящия конгрес на Централата на 14-ти февруари. 

Томов дълго време обвиняваше Борислав Михайлов и компания за отнетия лиценз на "червения" клуб през лятото на 2008 година, но явно сега ще застане на страната именно на бившия вратар на националния отбор.

Ботев Пловдив с попълнение от Аякс

Пловдивският тим направи трансферен удар от три нови попълнения след множеството си продадени играчи. Клубът изигра няколко доста слаби...

"Българският футбол се нуждае от дълбоки и сериозни реформи. Ако Борислав Михайлов предложи тези реформи, ще бъде добре. До момента не съм чул друг кандидат да е обявил своите намерения", коментира Томов.

Шефът на ЦСКА за пореден път обеща съвсем скоро в клуба да се влеят свежи пари от нов генерален спонсор, за когото вървят обещания вече повече от половин година, информира БТВ.

"Мога да кажа, че сме на финалната права в преговорите за нов генерален спонсор на клуба. Минималната сума, която се иска от новия спонсор, е един милион евро годишно, като в тази сума не влизат премиите, които спонсорът може да добави за всички спортни постижения на отбора", допълни Томов.

 

Нефтохимик пред напускане на първенството

Намиращият се във финансов колапс елитен "Нефтохимик Бургас" започна днес зимна подготовка с 16 футболисти, голяма част от които юнош...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com