Топузаков: Единствено от победата съм доволен

10834
Топузаков: Единствено от победата съм доволен
Снимка: БГНЕС

Треньорът на Левски Елин Топузаков не остана доволен от играта на футболистите и призна, че отборът се е представил доста слабо, въпреки победата с 1:0 над Черно море. Трите точки, които взе Левски от мача, са единственото нещо, от което е доволен треньорът на "сините".

"С две думи, най-доволен съм от победата и от това, че не ни вкараха гол. Допуснахме много слабости, бяхме бавни и мудни, нямаше острота в офанзивен план, в защита също имаше грешки. Срещу коравия отбор на Черно море беше важно да спечелим, но допуснахме много слабости. Имахме ситуации за гол, но предпоследния пас не ни вървеше. Прибързаността и неопитността на момчетата в преден план им попречи може би, коментира Елин Топузаков. - Нашето положение не е толкова добро все още, не ни приляга да сме пети. С оглед сезона, който е дотук, той е неуспешен. Остава ни да играем мач за мач да видим дали ще се класираме на третото място".

Левски замина на лагер с Ларсен Туре, в Правец "сините" ще се сплотяват

Своенравният футболист на Левски Ларсен Type отпътува с тима за петдневния лагер в Правец. След почивката, продължила два дни, "сините"...

Треньорът на "сините" беше лаконичен относно бъдещето завръщане в клуба на неговия бивш съотборник в Левски Георги Иванов. Има време до лятото, с Гонзо сме приятели отдавна, не е тайна за никого, като му дойде времето, тогава ще говорим с него за Левски", завърши треньорът на "сините".

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Футбол БГ