Дядо Коледа дойде с мотор и даде подаръци на деца в Благоевград

17998
Дядо Коледа дойде с мотор и даде подаръци на деца в Благоевград
Снимка: БГНЕС

Дядо Коледа и три Снежанки на мотоциклети раздадоха подаръци на лишените от родителски грижи деца от дома в Благоевград, предаде БГНЕС.

По традиция от последните години, мотоциклетистите от клуба "Синовете на волния вятър" посетиха дома и раздадоха подаръци. Преди години мотоциклетистите от Благоевград подариха на дома стар мотоциклет, който е пред сградата, а преди всяка Коледа събират средства, за да зарадват обитателите му за коледните и новогодишни празници.

Днес преди обяд мотоциклетистите се събираха в продължение на час на сборния пункт при бензиностанцията на бул. "Димитър Солунски". Всички пристигнаха с шапки на джуджета, освен мотоциклети, в шествието имаше триколка и бъги. Всички очакваха появата на Дядо Коледа, изпреварен от дори три на брой Снежанки. Коя от коя по-хубави. Най-сетне се появи и самият белобрад старец. Той зареди мотоциклета си с бензин, след което шествието тръгна към Дома на децата, лишени от родителски грижи. В него 15-на деца ще посрещнат Бъдни вечер и Коледа.

С вой от форсираните двигателите батковците влязоха в дома. Първо децата възседнаха седалките и форсираха мощните мотоциклети, след което всички получиха по няколко подаръка. Големият подарък на мотоциклетистите от Благоевград за децата от дома бе тенис-маса, хилки и топчета. Снежанка им пожела да бъдат живи, здрави, щастливи и да сбъднат мечтите си.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com