X
 
 

Двойно повече писма са пуснати в кутията на Дядо Коледа в Благоевград

346 0
Двойно повече писма са пуснати в кутията на Дядо Коледа в Благоевград
Снимка: Facebook
Двойно повече писма в сравнение с миналата година са пуснати в Кутията на Дядо Коледа в Благоевград. Това стана ясно, след като те бяха извадени и подготвени за разглеждане от специално сформирана Комисия, съобщиха от пресцентъра на Общината. Инициативата се провежда за поредна година и е по идея на кмета д-р Атанас Камбитов.

Журито в състав Соня Кацарска - ръководител на школата по „Литературно творчество“ към Център за личностно и творческо развитие на децата на Благоевград, Давид Калпачки - преподавател - ментор към детска радио школа към Центъра и Даниела Кочаркова - старши учител по български език и литература в XI ОУ „Христо Ботев“ ще имат нелеката задача да изберат 10 оригинални, интересни, различни писма.

Над 1000 кукери гониха злото от Благоевград

Над 1000 кукери изгониха злото от Благоевград, дефилирайки два часа в традиционния фестивал на кукерските и маскарадни игри, предаде БГ...

Те ще бъдат прочетени лично от кмета д-р Атанас Камбитов, който ще влезе за поредна година в ролята на Дядо Коледа и ще награди авторите на писмата. Практиката досега показва, че децата молят Дядо Коледа в писмата си не само за материални подаръци, но и за мир, любов и разбирателство сред хората.

Actualno.com

Етикети: