Камион падна на жп релсите край Дупница, има един убит

11249
Камион падна на жп релсите край Дупница, има един убит
Снимка: БГНЕС

Все още не е възстановено движението на влаковете между Благоевград-Дупница след жестоката катастрофа на ГП Е-79 край село Джерман, предаде БГНЕС. 

Товарният автомобил Волво с благоевградска регистрация е паднал върху релсите и закрил габарита на влаковете. В района на инцидента жп-линията минава непосредствено до Е-79, но 3 метра по-ниско от него. Контактната мрежа не е скъсана. Влаковете изчакват на гарите Дупница и Бобошево. Пътниците са превозени с автобуси. 

Шествие в Дупница за загиналите в катастрофата в Яхиново

С едноминутно мълчание и падане на колене започна шествието ”Искам да се прибера жив” в Дупница, предаде репортер на Радио ...

Едва към 14.00 часа бе възстановено нормалното движение в две ленти на моторните превозни превозните средства, натрупали се от двете страни на инцидента в дълги колони. 

Товарният автомобил на благоевградската фирма "Екоботълс" е натоварен с железни профили. Товарът все още не е разтоварен, за да бъде вдигнат камионът.

Водачът му не е пострадал тежко. Според думите му той се движел към Благоевград, когато от насрещно идващата колона се отделил лек автомобил и се блъснал челно в него. Водачът на опела, който е с пернишка регистрация, е загинал на място. Рязани са ламарините за да бъде изваден от купето. Мъжът е бил сам в опела "Астра"-комби, в която се виждаха кофи с набрани череши. 

Пътният инцидент стана в 11.40 ч. на входа на с. Джерман откъм Дупница.

Мъж загина, след като бе блъснат от влак

Мъж загина, блъснат от влак по линията София-Благоевград. Инцидентът е станал в района на Дупница малко преди 14 часа, съобщава БНР. М...

Международен влак 360, пътуващ по направление Солун – София, изчаква на гара Бобошево, а пътнически влак 50113 от София за Благоевград – в гара Дупница. Осигурен е превоз на пътниците от засегнатите влакове с автобуси в участъка Дупница-Бобошево, съобщиха по-рано от "Национална компания Железопътна инфраструктура".

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com