X
 
 

Нов спортен клуб отвори врати в Петрич

1796 0
photo of Нов спортен клуб отвори врати в Петрич
Снимка: ENergy
Спортен клуб "ENergy" отвори врати на 29-ти септември в град Петрич. Клубът е направен в памет на Емил Наумов

Собственичката на клуба Александра Сапунджиева каза: "Изключително съм щастлива, че мечтата на Емил е вече факт. Целта на клуба е да помогне на децата да намерят цел в живота си. Искрено се надявам да успеем да помагаме на младежи, които са изгубили пътя си и да открият себе си в спорта. Вярвам, че спортът изгражда дисциплина и навици за здравословен начин живот. Желанието ми е да променя културата и да покажа, че физическите упражнения дават различен мироглед. Искрено благодаря на всички, които бяха до мен през изминалите месеци.

Тренировките по муай тай вече се водят от неколкократния републикански шампион и участник на Световни и Европейски първенства – Слави Стоилов. Бившият национал на България е натрупал сериозен опит в муай тай подготовката, като зад гърба си има много национални лагери и 40-дневен такъв в меката на това бойно изкуство – Тайланд. Сега ще му помага и Тони Петров.

 

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители
missing image
ЛЮБОВЕН хороскоп за 19-20 октомври

Овен Много е вероятно да се почувствате неудовлетворени от връзката си. Емоциите ще се дължат на възникнал спор, но не правете генерални заключения....