"Терасата на пикаещите пияници" в Благоевград взе още 2 жертви

17021
"Терасата на пикаещите пияници" в Благоевград взе още 2 жертви

Двама пострадаха - единият от които тежко след падане тази нощ от "терасата на пикаещите пияници" в Благоевград.

Това е поредният инцидент, обслужен от спешните екипи на ЦСМП-Благоевград в жк "Еленово", на този "рисков" адрес. Инцидентът с двамата пияни мъже станал към 2 часа след полунощ пак на ул. "Делвинска". Тя разделя ромската махала и кв. "Орлова чука" на жк "Еленово".

Хърватка роди с 1,24 промила алкохол

Цяло гинекологично отделение в Беловар в Хърватия се вдигна на крака, след като родилка пристигна с 1,24 промила алкохол в кръвта, а ма...

Къщата срещу блок 210 е нещо като място за запои, в които участват предимно жители на ромската махала. Два часа след полунощ 31-годишният Антон И. и приятелят му Радослав Х. - на 25 години, излезли на терасата да "пуснат по една вода". За да не губят време, че ракията ги чака, пияниците просто пикаят от терасата. Тя обаче е без парапет.

И понеже погълнатият алкохол ги "поразклатил", по-тежкият Антон, който е около 100-ина килограма, залитнал напред. Приятелят му Радослав се опитал да го задържи, но и двамата полетели и паднали от 3-метрова височина, предаде кореспондентът на БГНЕС в града.

По-възрастният и тежък, паднал на главата си. С линейка на ЦСМП двамата пострадали са приети в Спешно-приемно отделение на МБАЛ-Благоевград. Изследванията в отделението по Образна диагностика на Антон са показали фрактура на лицевите кости. Към 5 часа тази сутрин той е транспортиран по спешност за "Пирогов". 25-тодишният Радослав се отървал само с фрактура на лявата ръка, към 7 часа тази сутрин е настанен в отделението по ортопедия на болницата.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com