Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Акценти на издателство "Сиела" на Пролетен панаир на книгата

27 май 2024, 09:55 часа • 1322 прочитания

До 2 юни 2024 г. щанд №19 на издателство "Сиела" в градинката нa НДК ще се превърне в сцена на едно от най-обичаните събития през годината.

Отстъпка

Освен дългоочаквани нови заглавия, предлагани с 20% отстъпка, екипът на издателството е подготвил и редица срещи с обичани автори и специални изненади. А за да може празникът да е достъпен и за хората, които не могат да посетят изложението – всички издания на „Сиела“ ще бъдат празнично намалени с 20% на сайта www.ciela.com.

Още: Откъс от "Печели колкото наистина заслужаваш" от Брайън Трейси

Из „Тайната градина“ на омайната литература ще разцъфнат скъпоценни находки, с които всеки уважаващ себе си читател да поддържа на ниво купчинката на нощното си шкафче. Сред тях са издания за по-малките като „Красиви истории на Шекспир за деца“, полската вълшебна история „Яга и къщите на орлови крака“ от Мачей Рожен, най-новата поредица по хитовия сериал „Мегачудесата на Калинката и Черния котарак“, книжките от поредицата „Маргаритка и полезните навици“ и други; образци на нехудожествената литература като сериозните изследвания на проф. Вили Лилков „Атентатът в храма „Св. София и пътят към злодеянието на БКП“,„От кражби до убийства: криминалните престъпления в България (1944-1989)“ oт Стефан Иванов, „Конспирацията „Кремъл“ на Дъглас Бойди книгата на изтъкнатия космолог Томас Хертог „За произхода на времето“, посветена на последната теория на Стивън Хокинг; ТикТок феномените „Беладона“, „Северният вятър“, „Един тъмен прозорец“. Акцент са и вдъхновяващата автобиография на шеф Андре Токев„Продължавам“,полезният пътеводител „Гръцко синьо“ от Анита Димитрова, новото издание на сборника на Иво Сиромахов „Очила“, луксозното издание на вечните класики „Тютюн“ от Димитър Димов, „Един янки в двора на крал Артур“ от Марк Твени „Странният случай на доктор Джекил и мистър Хайд“ от Робърт Луис Стивънсън.

Книжни срещи

Още от 24 май започва истинска „Рапсодия“ от книжни срещи, чиято мелодия ще ни пренесе през светлия прозорец на словото към царството на въображението и магията:

Програмата

Още: Брайън Трейси разкрива как да работим по-умно и да печелим повече в "Печели колкото наистина заслужаваш"

29 май (сряда)

17:00 ч. – Тодор Костадинов

30 май (четвъртък)

19:00 ч. – ИвоСиромахов

Още: Откъс от "Чаша, пълна с утеха" от Карън Хокинс

2 юни (неделя)

11:00 ч. – Вили Лилков

 

Още: "Чаша, пълна с утеха" - силна доза книжен уют от магьосницата Карън Хокинс

Лимитирани кутии 

Не на последно място – по повод празника на думите от издателството са приготвили и специални лимитирани кутии с второто издание на „Под езика“ на талантливия художник Дамян Дамянов!

В колекцията „Под езика“ ще откриете 1 бр. от книгата, която превръща буквите в идейни графики; 3 бр. значки с букви; 1 бр. авторска картичка от лимитираната серия „Под езика“. Отделно и само на щанда ще могат да бъдат открити и единични значки „Гуш“, „Дом“, „Айляк“, „Егоист“, „Циник“ и „Инфлуенсър“.

10 дни минават като миг, когато са прекарани с правилните книги. И целият екип на „Сиела“ вярва в това и е готов да препоръча поне една такава на всеки свой посетител!

Литература с високо съдържание на блус ни сервира „певецът на българския къмпинг“ Михаил Вешим

Евгения Чаушева
Евгения Чаушева Отговорен редактор
Новините днес